Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зовнішні сигнали від оточуючих, що ви привабливіше, ніж вам здається

Зовнішні сигнали від оточуючих, що ви привабливіше, ніж вам здається фото

Далеко не завжди виходить оцінити себе об'єктивно, щоразу знаходяться аспекти, які хочеться в собі поправити. Проте психологи наводять факти, які говорять про вашу привабливість в очах інших.

Ви рідко чуєте компліменти? Вітаємо!

Насправді цей факт вказує на те, що ви дійсно привабливі. Ви запитаєте, чому ж оточуючі не поспішають вами захоплюватися? Психологи відповідають на це питання по-різному — деякі схиляються до версії, що людині в принципі важко відзначити позитивні якості іншої, а інша половина експертів вважає, що оточуючі і так в курсі, що ви привабливі, тому не поспішають підживлювати ваше его.

Люди не можуть розірвати з вами зоровий контакт

Ще один цікавий момент, на який варто звернути увагу наступного разу, коли ви вступите в діалог з кимось. Вчені дійшли висновку, що в разі, якщо нам подобається людина, ми не можемо відірвати від неї погляд. Коли людина при розмові з вами не може перестати дивитися вам в очі — хороший знак! Ви викликаєте сильні почуття в інших. Візьміть на замітку.

Ваші співрозмовники — найуважніші слухачі

Погодьтеся, не кожна людина здатна утримати увагу інших людей під час довгої промови. А якщо розповідь не цікава аудиторії, шансів, що слухачі щось винесуть з вашого спічу, майже немає. Привабливі люди мають здатність утримувати увагу аудиторії навіть якщо розмова не несе важливої інформації. На людину просто хочеться дивитися і вбирати кожне її слово. І знову поспостерігайте за поведінкою людей у Вашому оточенні — сильна зацікавленість вашою розповіддю, навіть якщо вона ні про що, говорить про вашу привабливість.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: