Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Незвичне застосування харчової фольги

Незвичне застосування харчової фольги фото
Про те, що харчова фольга – незамінний помічник на кухні, знають, мабуть, усі. Але є ще безліч ситуацій, в яких цей виріб може стати у нагоді.
До вашої уваги 5 незвичних способів застосування харчової фольги.

1. Заточення ножиць

Заточити ножиці за допомогою фольги зможе навіть маленька дитина. Справа нехитра: складіть лист фольги в кілька шарів і поріжте її ножицями, що затупилися.

2. Запаювання пакетів

Закінчилися пакетики із зіп-застібкою? Не біда! Покладіть край целофанового мішка між двома листами фольги і пропрасуйте праскою – пакет буде надійно запечатаний.

3. Швидке прасування

Якщо ви втомилися щовечора проводити по годині біля дошки для прасування, спробуйте зробити цей процес швидшим. Для цього розстеліть фольгу на поверхню, яку ви використовуєте для прасування, а вже потім надіньте на дошку чохол.

Завдяки цьому простому лайфхаку речі одразу прогладжуватимуться з двох сторін.

4. Позбавлення статики

Щоб зняти статичну електрику з речей, при пранні в пральній машинці закиньте в барабан кілька кульок, зроблених з алюмінієвої фольги. Цей трюк допоможе вам видалити також пил, шерсть і волосся, що налипли на одяг.

5. Відлякування птахів

Набридли птахи, які тільки й роблять, що знищують плоди на кущах та деревах? Розвісьте тут же довгі вузькі смужки фольги, які своїм блиском і шарудінням відлякають пернатих.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: