Завантаження ...
Новобудови Києва

Фарба триматиметься до 3 місяців: секрети збереження кольору волосся

Фарба триматиметься до 3 місяців: секрети збереження кольору волосся фото

Як правильно доглядати за волоссям, щоб фарба трималася кілька місяців: поради професійних перукарів.

Після домашнього фарбування волосся має розкішний вигляд, як після салону. Однак вже за тиждень корені починають вимиватися, а локони тьмяніють і втрачають свій блиск. Щоб уникнути цього і зберегти розкішний вигляд волосся протягом 2-3 місяців, потрібно звернути увагу на правильний догляд за ним після фарбування. Професійні перукарі рекомендують дотримуватися кількох простих порад.

Як надовго зберегти колір волосся після домашнього фарбування:

  • Не мийте голову перед фарбуванням. Це дозволить пігменту краще вбратися і триматиметься значно довше.
  • Після фарбування зачекайте 48 годин перед миттям голови. Цей час потрібен, щоб барвник добре увібрався у волосся.
  • Уникайте використання масок і бальзамів протягом тижня після фарбування, оскільки вони можуть швидко вимити фарбу. Виняток — засоби, спеціально призначені для догляду за фарбованим волоссям.
  • Використовуйте засоби для догляду тієї самої марки, що й фарба. Їхні інгредієнти адаптовані один до одного, що допомагає зберегти пігмент на довший час.
  • Придбайте спеціальні засоби для догляду за фарбованим волоссям. Вони більш дбайливі до пігменту і допоможуть зберегти колір протягом 2-3 місяців.
  • Обов’язково використовуйте термозахист при укладанні волосся. Це вбереже яскравий колір фарбованих локонів від високих температур фену чи інших електроприладів.

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете зберегти яскравий і насичений колір волосся надовго. Насолоджуйтесь своїм новим образом і розкішним виглядом волосся!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: