Завантаження ...
Новобудови Києва

Зростальний Місяць 7-21 червня 2024 року: що чекає на нас у цей період?

Зростальний Місяць 7-21 червня 2024 року: що чекає на нас у цей період? фото

Зростальний Місяць сприяє звершенням та новим планам! Це період активного розвитку, наповнення творчою енергією, набуття ресурсів.

Молодик 6 червня визначив основні тенденції нового місячного циклу, найінтенсивніший період якого триватиме до повні 22 червня. У найближчі два тижні процеси відновлення та регенерації відбуваються набагато швидше, тому рекомендується займатися питаннями фізичного та психічного здоров'я. Це чудовий час для великих закупів, відкриття свого бізнесу та запуску проєктів, розповідає астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова).

7 червня – зростальний Місяць у Близнятах, у Раку – від 15:41

2 місячний день починається о 04:47. Місяць без курсу – з 15:16 до 15:41. Аспекти Місяця із планетами: квадрат Місяць-Нептун.

Цього дня є ризик потрапити в товариство нав'язливих людей. Люди схильні вдягати "рожеві окуляри". Підтримка від оточення малоймовірна, більшість дотримуватиметься позиції "моя хата з краю". Вечір принесе покращення психологічного тла.

8 червня – зростальний Місяць у Раку

3 місячний день починається о 05:45. Точних аспектів Місяця із планетами цього дня немає.

Транзит Місяця у Раку акцентує материнські почуття та жіночі якості, що сприяє домашнім та сімейним справам. Загострюються інтуїція, проникливість та уява, що посилює романтичні настрої.

9 червня – зростальний Місяць у Раку, у Леві – від 22:29

4 місячний день починається о 06:55. Місяць без курсу – з 22:05 до 22:29. Аспекти Місяця з планетами: тригон Місяць-Сатурн, секстиль Місяць-Уран, тригон Місяць-Нептун, квадрат Місяць-Марс.

Взаємини з протилежною статтю стають більш емоційними. Під впливом напруженого аспекту Місяця з Марсом можливі перепади настрою. Щоб уникнути небажаних ситуацій, дотримуйтесь золотої середини.

10 червня – зростальний Місяць у Леві

5 місячний день починається о 08:10. Аспекти Місяця з планетами: опозиція Місяць-Плутон, секстиль Місяць-Юпітер.

В інформаційному просторі з'явиться багато суперечливої інформації. Використовуйте критичне мислення, щоб уникнути негативних наслідків.

11 червня – зростальний Місяць у Леві

6 місячний день починається о 09:26. Місяць без курсу – з 22:16. Аспекти Місяця з планетами: секстиль Місяць-Меркурій, секстиль Місяць-Сонце, секстиль Місяць-Венера, квадрат Місяць-Уран.

Напружений аспект Місяця з Ураном генерує енергії боротьби та подолання. Пасивні люди можуть опинитися в неприємних ситуаціях.

12 червня – зростальний Місяць у Леві, у Діві – від 10:40

7 місячний день починається о 10:40. Місяць без курсу – до 08:39. Аспекти Місяця з планетами: тригон Місяць-Марс, квадрат Місяць-Юпітер.

День сприятливий для активної діяльності, дарує енергійність та сміливість. В емоційному житті можливі плутанина та нерозуміння.

13 червня – зростальний Місяць у Діві

8 місячний день починається об 11:50. Аспекти Місяця із планетами: опозиція Місяць-Сатурн.

Багато людей відчувають внутрішню емоційну напруженість. Якщо ви отримаєте те, про що мріяли, мрія може виявитися зовсім іншою, ніж ви уявляли.

14 червня – зростальний Місяць у Діві, у Терезах – з 21:12

9 місячний день починається о 12:59. Місяць без курсу – з 20:53 до 21:12. Аспекти Місяця з планетами: квадрат Місяць-Меркурій, квадрат Місяць-Сонце, тригон Місяць-Уран, квадрат Місяць-Венера, опозиція Місяць-Нептун.

Напружений день з багатьма непередбаченими обставинами. Розпал пристрастей позбавляє здатності тверезо мислити.

15 червня – зростальний Місяць у Терезах

10 місячний день починається о 14:07. Аспекти Місяця з планетами: тригон Місяць-Плутон, тригон Місяць-Юпітер.

Сприятливий день для вирішення найскладніших завдань. Досягається емоційне задоволення на різних рівнях, якщо вдається встановити баланс між особистим і соціальним.

16 червня – зростальний Місяць у Терезах

11 місячний день починається о 15:16. Точних аспектів Місяця із планетами в цей день немає.

Місяць у Терезах приносить гарний настрій, покращуються стосунки з рідними та романтичними партнерами. Енергії дня сприяють новим контактам та примиренню.

17 червня – зростальний Місяць у Терезах, у Скорпіоні – від 09:38

12 місячний день починається о 16:28. Аспекти Місяця з планетами: тригон Місяць-Сонце, тригон Місяць-Венера, тригон Місяць-Меркурій, квадрат Місяць-Плутон, опозиція Місяць-Марс.

Яскравий день для багатьох досягнень. Люди схильні до суперечок, але готові до партнерства та мирних переговорів.

18 червня – зростальний Місяць у Скорпіоні

13 місячний день починається о 17:43. Аспекти Місяця із планетами: тригон Місяць-Сатурн.

Можливий сприятливий збіг обставин для втілення планів у реальність. Високий рівень емоцій потребує зрілості та досвіду для ухвалення рішень.

19 червня – зростальний Місяць у Скорпіоні, у Стрільці – від 19:32

14 місячний день починається о 19:00. Аспекти Місяця з планетами: опозиція Місяць-Уран, тригон Місяць-Нептун, секстиль Місяць-Плутон.

Звичайний розпорядок змінюється хаосом. Потрібно ухвалювати рішення щодо місця проживання, ремонту, переїзду. Рішення будуть успішними, якщо сміливо рухатися назустріч новому.

20 червня – зростальний Місяць у Стрільці

15 місячний день починається о 20:17. Аспекти Місяця із планетами: опозиція Місяць-Юпітер.

Можливо, з'явиться сильне бажання вирушити у тривалу подорож. Психологічна атмосфера нестабільна, виконання зобов'язань ускладниться.

21 червня – зростальний Місяць у Стрільці

15 місячний день починається о 21:28. Аспекти Місяця з планетами: квадрат Місяць-Сатурн, формується квадрат Місяць-Нептун.

День перед повнею дуже напружений. Емоційна стриманість та реальна оцінка ситуації допоможуть зберегти досягнуті позиції.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: