Завантаження ...
Новобудови Києва

Коли день медика в Україні в 2024 році

Коли день медика в Україні в 2024 році фото

День медичного працівника в Україні тепер має нову дату святкування.

Раніше цей професійний день відзначали в третю неділю червня, але з 2023 року його перенесли на 27 липня. Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким встановив нову постійну дату святкування.

Це свято є важливим, адже медичні працівники щодня рятують життя українців, працюючи у складних умовах. 27 липня українці мають можливість подякувати всім медикам за їхню важливу і нелегку роботу, побажати їм натхнення, сил та енергії.

Тому не забудьте 27 липня привітати всіх медичних працівників з їхнім професійним святом. Кілька теплих слів можуть підняти настрій і надихнути на подальші звершення.

Привітання з Днем медичного працівника:

Дорогі медичні працівники, колеги! Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. І вдень і вночі Ви були поруч, аби встигнути допомогти хворому! У надважкий час Ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із Вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийманні в поліклініці, чи в операційній. Нехай же Господь за Вашу мужність пошле міцного здоров'я та сил. Дякуємо Вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!

Як багато є лікарів хороших, Таких як ви – в Україні одиниці, І з року в рік ви знову і знову Людей рятуєте мов вправні чарівниці. У День медика бажаю вам усього Того, що ви бажаєте всім пацієнтам: Здоров'я, щастя, а поганого - нічого, Нехай у житті будуть кращі моменти!

Дорогі наші лікарі та всі медичні працівники! Сьогодні в ваше свято ми бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості! Щоб було менше хворих, але була більше зарплата! Щоб всі пацієнти видужували швидше! Щоб не виникало труднощів в роботі та в житті! Спасибі, що ви є у нас, і ми завжди можемо звернутися до вас за допомогою, адже тільки ви допомагаєте вилікуватися нам від усіх недуг та хвороб!

В день найкращих лікарів вітаю наших докторів! Бо надважка робота в вас — Життя рятуєте повсякчас. Бажаю вам на кожен день утіхи нехай мине підступне лихо. Хай радість кожен день дарує, а ангелок хай вас пильнує!

Висловлюємо найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії, тим, хто не жаліючи зусиль і часу бере на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини – її життя. Адже здоров'я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її добробут. Прийміть побажання міцного здоров'я і добробуту Вам, Вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі Ваші задуми, а віра та оптимізм завжди залишаються з Вами!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: