Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Як позбутися пилу в домі на три тижні: антистатик з підручних засобів

Як позбутися пилу в домі на три тижні: антистатик з підручних засобів фото

Пил у домі — це постійна проблема, яка може викликати алергію та подразнення дихальних шляхів. Хоча зараз є безліч засобів для прибирання, ви можете приготувати антистатик з підручних матеріалів, який буде не менш ефективним та допоможе зберегти чистоту в оселі на цілих три тижні.

Що таке пил і звідки він береться

Пил складається з дрібних часточок шкіри, пуху, волосся, пилових кліщів, бруду та навіть викидів з повітря. Він осідає на меблях, підлозі та інших поверхнях, а також може стати причиною алергії та астми.

Як надовго позбутися пилу: прості лайфгаки

Є кілька простих способів приготувати антистатик, який захистить ваші меблі від пилу на тривалий час:

  • Кондиціонер для білизни. Цей засіб має антистатичні властивості. Наповніть пляшку з розпилювачем водою на три чверті, додайте ковпачок кондиціонеру, ретельно перемішайте. Розпиліть на поверхні й протріть мікрофіброю. Пил не буде осідати до трьох тижнів.
  • Лак для волосся. Після вологого прибирання збризніть поверхні лаком для волосся і дайте висохнути. Світлі поверхні можна обробляти раз на три тижні, темні — раз на десять днів.
  • Гліцерин. Додайте чайну ложку гліцерину до склянки води, перемішайте й обприскайте меблі. Це допоможе зберегти їх чистими.
  • Лимонний сік. Вичавіть сік одного лимона, додайте 300 грамів води і залийте суміш у розпилювач. Обприскайте меблі та витріть їх насухо. Такий засіб не лише захищає від пилу, але й залишає приємний аромат цитрусу.

Спробуйте ці прості засоби і забудьте про пил на цілих три тижні!

Ілюстраційне зображення згенероване штучним інтелектом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия