Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ТУРИСТИЧНО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР: СПОРТИВНИЙ ТУРИЗМ - ОДИН З ВЕКТОРІВ РОЗВИТКУ СЛАВУТИЧА

28 січня 2020 року в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» відбулася робоча зустріч «Славутич – всеукраїнська спортивна база. Що заважає?». Фахівці новоствореного Туристично-інформаційного центру КП «АРР» продовжують зустрічі з ключовими партнерами ....

 
 
28 січня 2020 року в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» відбулася робоча зустріч «Славутич – всеукраїнська спортивна база. Що заважає?».

Фахівці новоствореного Туристично-інформаційного центру КП «АРР» продовжують зустрічі з ключовими партнерами міської індустрії гостинності – за круглим столом цього разу зібралися фахівці спортивної та туристичної сфер міста: представники КП «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради, відділу спорту та молоді Славутицької міської ради, Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та спеціалісти департаменту стратегічного розвитку, промоції та туристичної гостинності КП «АРР».

 

✅ Завдяки цільовій Програмі розвитку муніципального туризму Славутицького регіону вже у квітні 2020 року у місті буде відкрито для відвідувачів «Туристично-інформаційний центр». Наразі працівники ТІЦ готуються до рекламного інформаційного туру, що буде проведений вже у лютому, проводять збір інформацій для виконання основних завдань ТІЦ - залучення інвестицій для вдосконалення і розвитку матеріальної бази туризму, просування іміджу міста Славутич та Славутицького регіону.

✅ Директор Агентства регіонального розвитку Арина Старовойтова залучила до обговорення учасників робочої наради – був проведений SWOT-аналіз існуючої спортивної інфраструктури міста та його ресурсного, кадрового і змістовного потенціалу.

 

✅ Говорили більше 3-х годин й вчергове дійшли висновку, що Славутич може стати всеукраїнською спортивною базою, майданчиком для масштабних спортивних змагань, зборів, таборів. Адже ця робота вже успішно провадиться окремим ініціативними тренерами та активістами міської галузі спорту, однак на сьогодні існує низка проблем (інфраструктурних, кадрових, фінансових, логістичних інших), які заважають стати конкурентними та швидко реагувати на вимоги ринку спортивних послуг.

❗Учасники зустрічі виробили план дій, що містить лише 14 пунктів, однак домовилися, що будуть діяти спільно на користь інтересів Славутицької громади.

 

☎З усіх питань організації спортивних змагань, зборів, інших заходів спортивного характеру ви можете звертатися до КП УФКСТ (контактна особа - Федір Радіонов, тел.: (04579) 2-05-67; 2-37-23, КП АРР (контактна особа - Копилова Ольга, тел.: (04579) 2-22-50; 050 353-11-35.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: