Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич отримав грантове співфінансування на складання проектно-кошторисної документації

Наприкінці 2019 року за безпосередньої участі департаменту енергоменеджменту КП «Агентство регіонального розвитку» Славутич отримав грантове співфінансування на складання проектно-кошторисної документації (ПКД) на повну термомодернізацію Дитячого садка №5 «Джерельце». Сума гранту складає 135 тис. гривен...

 

Наприкінці 2019 року за безпосередньої участі департаменту енергоменеджменту КП «Агентство регіонального розвитку» Славутич отримав грантове співфінансування на складання проектно-кошторисної документації (ПКД) на повну термомодернізацію Дитячого садка №5 «Джерельце». Сума гранту складає 135 тис. гривен.

Це вже 3-й конкурс на отримання співфінансування в рамках Механізму Підтримки послуг з енергоефективності для громадських будівель проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», який реалізується компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

На даний момент складено та погоджено з технічними експертами Технічне завдання на розробку ПКД. В рамках термомодернізації планується утеплити зовнішній контур дитячого садка, модернізувати систему вентиляції, провести модернізацію системи водопідготовки басейну, переобладнати внутрішнє та зовнішнє освітлення з використанням енергоефективних LED світильників та інше.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: