Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відшукали неповнолітню, яка втекла з дитячого будинку

6 червня, 14-річна вихованка дитячого будинку "Центр захисту дітей" самовільно залишила заклад Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар" у Faсebook. Славутицьким відділенням поліції Броварського відділу поліції розшукувалася вихованка ...

 

6 червня, 14-річна вихованка дитячого будинку "Центр захисту дітей" самовільно залишила заклад

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар" у Faсebook. Славутицьким відділенням поліції Броварського відділу поліції розшукувалася вихованка дитячого будинку "Центр захисту дітей" - неповнолітня СІРЕНКО АНГЕЛІНА, якій 14 років. Ангеліна близько 23:10 залишила вказаний заклад, що знаходиться за адресою: квартал Бакінський, 15, м. Славутич та до сьогодні її місцезнаходження було невідоме.

Дівчина була одягнена в топ бордового кольору, темний джинсовий комбінезон та темні кросівки з білою підошвою. Ангеліна могла перебувати з раніше розшукуваною, повнолітньою Ласіцою І.І., але точних даних наразі немає.

Поліція відшукала втікачку та повернула її до дитячого будинку. Жертвою злочинних посягань вона не стала.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: