Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Знайшли Павла Разумова живим

До Славутицького відділення поліції надійшло чотири заяви від різних родин про зникнення їх близьких. Трьох вже знайшли минулого тижня, але пошуки Павла Разумова тривали до вчорашнього дня...

 



До Славутицького відділення поліції надійшло чотири заяви від різних родин про зникнення їх близьких. Трьох вже знайшли минулого тижня, але пошуки Павла Разумова тривали до вчорашнього дня. Поліція разом зі славутицькими волонтерами та активістами організували спільні пошуки Павла. Вчора об 11.00 годині дня зібралися активісти та поліцейські, щоб поїхали за місто, поблизу селища Мекшуновка, шукати Павла. Олена Морозова, вже не перший раз допомагає поліції, організовуючи пошуки.

У четвер позаминулого тижня, Олені Морозовій зателефонувала мати Павла Разумова та попросила, щоб вона виклала у всі групи славутича його фото. Олена так і зробила створивши допис на Fecebook.
Павло Разумов, який не виходив на зв'язок з рідними з 15 вересня. Його знайшли у лісі, де він жив ці тижні. Жив Павло у палатці. 

 


На основі проведених оперативно-розшукових дій, поліцією Славутича було встановлено орієнтовне місце можливого перебування зниклого Павла Разумова. Сьогодні працівники поліції разом із небайдужими славутичанами вирушили на пошуки чоловіка, під час пошукових робіт також використовувались квадрокоптери.Цього разу ми з гарними новинами - Павла знайдено живим.Керівництво та особовий склад Славутицького відділення поліції висловлює вдячність волонтеру Олені Морозовій та іншим активістам за те, що відгукнулися на прохання поліції про допомогу у пошуках.Це ще один яскравий приклад того, що співпраця поліції та громади приносить гарні результати. Давайте разом розбудовувати безпечний Славутич! - поділився на своїй сторінці начальник Славутицького відділення поліції, Владислав Ціось.



Британ Дар'я
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: