Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Коронавірус у Славутичі, Україні та у світі - нові антирекорди

У всьому світі зафіксований антирекорд по кількості хворих на коронавірус. Від початку впровадження карантину та до сьогоднішнього дня, у світі 45,1 мільйонів випадків захворювання. З них- 30 мільйонів одужали. Зафіксовано 1,18 мільйон летальних випадків...

 


У всьому світі зафіксований антирекорд по кількості хворих на коронавірус. Від початку впровадження карантину та до сьогоднішнього дня, у світі 45,1 мільйонів випадків захворювання. З них - 30 мільйонів одужали. Зафіксовано 1,18 мільйон летальних випадків. 

Наразі створили статистику, в якій розписали скільки хворих у кожній країні. На першому місті США, де виявлено 9,02 мільйонів випадків на коронавірус. На другому місті Індія, в цій країні 8,09 мільйонів випадків на захворювання. Далі Бразилія, в якій зафіксовано 5,5 мільйонів випадків на захворювання коронавірусом. В цьому списку Україна на 22 місці, у нашій країні зафіксовано 379 тисяч випадків на захворювання від початку встановленого карантину. 

Стастика хворих зростає кожного дня. На жаль, це не єдині погані новини. Наразі в Україні зафіксували 7041 летальних випадків.  На сьогоднішній день влада поділила умовно Україну на зони: зелену, жовту, посаранчеву та червону - таким чином, можна контрулювати епімедічний рівень захворюваності. Кожне міста та відповідно його область відносить до певної зони. Наразі МОЗ створив ститистику хворих по регіонам. 

Київ та Київська область займає перше місце у цій статистиці, тому що за весь час карантину зафіксонано найвищий показних хворих - 34 887 випадків. Далі йде Харківська та львівська області. Останнє місцеу цій статистиці займає Чернігівська область, де зафіксований нижчий показник за весь час карантину - 8083 випадків. 

Нагадуємо, з 26 жовтня Чернігів у червоній зоні.

У Славутичі за весь час карантину виявлено 232 випадки на коронавірус. За добу виявили 1 випадок на захворювання коронавірусом. У місті зафіксовано 75 людей, які наразі одужали від короновірусної хвороби. Зараз хворіють 154 осіб, з яких 31 чоловік госпіталізували. За весь час епідемії, у Славтуичі зроблено 830 ПЛР-тестів. 



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: