Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що потрібно аби проголосувати за проєкт "Бюджет участі"

11 листопада стартує відкрите голосування за успішно пройдені проєкти Громадського проєкту "Бюджету участі". Голосувати можна буде з 11 по 29 листопада цього року. Бюджет міських ініціатив...

 


11 листопада стартує відкрите голосування за успішно пройдені проєкти Громадського проєкту "Бюджету участі". Голосувати можна буде з 11 по 29 листопада цього року. Бюджет міських ініціатив дозволяє мешканцю міста Славутича взяти участь в тому, як і де бюджетні кошти можуть використовуватися для поліпшення життя міста. Проєкти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані за допомоги Громадського проєкту "Бюджету участі".

З 27 серпня 2020 року розпочався прийом проєків "Бюджету участі". Рішенням славутицької міської ради затверджено міську цільову програму "Громадський бюджет участі міста Славутич на 2021-2025 роки". Яка сприятиме створенню та запровадженню ефективної системи взаємодії органів місцевого самоврядування та громадськості в бюджетному процесі для задоволення потреб мешканців міста Славутича. 

Проєкти подаютьдо до 27 вересня 2020 року. 

Проголосувати за проєкт, який ви хочете підтримати, можна на офіційному сайті Громадського проєкту "Бюджету участі" або через термінали самообслуговування "ПриватБанк".

Для голосування за допомоги терміналу треба:

- Вставити карту в термінал для авторизації у системі;

- Обрати на головній сторінці "Голосування за проєкти міст";

- Дати згоду на отримання данних сайту "Громадський проєкт", натиснувши "Проголосувати";

- Обрати проєкт, який хочете підримати у галереї, або знайти за номером проєкту;

- Ознайомитися з проєктом та проголосувати.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: