Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Апаратна онлайн нарада

Вчора, 21 січня 2021 року, відбулася апаратна онлайн нарада міського голови Юрія Фомічева за керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету. На початку наради міський голова повідомив про результати зустрічі з Народним депутатом Ольгою Василевською-Смаглюк та розставив акценти щодо тарифної політики ...

Вчора, 21 січня 2021 року, відбулася апаратна онлайн нарада міського голови Юрія Фомічева за керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету.

На початку наради міський голова повідомив про результати зустрічі з Народним депутатом Ольгою Василевською-Смаглюк та розставив акценти щодо тарифної політики 



ІІІ засідання Славутицької міської ради заплановане на 5 лютого. До цього відбудуться «круглі столи» з питань благоустрою, капітального будівництва, проектів розвитку.

Ще одним акцентом наради стала підготовка плану до 35 роковин аварії на Чорнобильській АЕС. Створено оргкомітет на рівні держави та міста. Міський голова наголосив, що у підготовці заходів до 26 квітня необхідно врахувати такі важливі аспекти: соціальний захист та охорона здоров’я чорнобильців, історична та культурна спадщина Чорнобиля, наукові дослідження в рамках конференції INUDECO.

Є можливість збільшити фінансування з обласного бюджету для реконструкції СК «Олімпієць». Управлінню капітального будівництва доручено зробити коригування проєкту. «Зараз є можливість зробити з Олімпійця сучасну арену. Це наша можливість по залученню ресурсу в Славутич», - зауважив міський голова.

У басейні «Лазурний» встановлюється обладнання, що дасть можливість басейну працювати влітку від автономного джерела тепла.

Покращується динаміка захворюваності на Covid-19, зменшилася кількість тестувань жителів. У стаціонарі перебуває 10 пацієнтів, з них 1 у реанімаційному відділенні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: