Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулася лялькова вистава для дітей

Сьогодні о 16:00 годині дня у приміщенні Соціально-психологічного центру відбулася лялькова вистава для дітей учасників АТО/ООС та інших цільових аудиторій. З урахуванням всіх карантинних норм, дітки зібралися, аби подивитися виставу, яку для них підготувала фахівець із соціальної роботи Антоніна Смирнякова...

Сьогодні о 16:00 годині дня у приміщенні Соціально-психологічного центру відбулася лялькова вистава для дітей учасників АТО/ООС та інших цільових аудиторій. З урахуванням всіх карантинних норм, дітки зібралися, аби подивитися виставу, яку для них підготувала фахівець із соціальної роботи Антоніна Смирнякова.

Цього разу Антоніна підготувала для дітей цілу святкову програму, яку вона наповнила різними руханками, конкурсами та змаганнями. Розпочала фахівець з привітань та знайомства, адже не всі дітки між собою знайомі. Для цього Антоніна взяла рожевого м'яча, щоб коли кожен розповідав про себе, то брав у руки м'ячика. Як завджи першою почала Антоніна.

Після того як діти познайомилися один з одним, організаторка заходу запропонувала дітям намалювати свого улюбленого казкового персонажа, а щоб заохочити учасників, підготувала для них смачні сюрпризи. Далі Антоніна роздала дітям малюнки з правилами, адже треба не забувати, що вони в театрі, а тут правила інші. 

- Діти, як ви думаєте чого не можна робити в театрах? Правильно, не можна істи, порушувати поведінку, заважати іншим, кричати та розмовляти по телефону, - розповіла фахівець із соціальної роботи.

Потім почалася справжня лялькова вистава про пригоди їжачка. Діти уважно послухали та переглянули виставу. Але це ще був не кінець. Потім Антоніна дала спробувати діткам самостійно обрати казкових персонажів та розіграти власну виставу, за допомоги фахівця. Насправді, такі вистави допомагають дітям розвивати фантазію, імпровізацію та приймати рішення самостійно.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: