Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Встановлено систему безпеки на території ДЗ СМСЧ №5

На численні звернення мешканців міста Славутича до адміністрації ДЗ СМСЧ№5 та міськвиконкому з приводу встановлених шлагбаумів на території медичного містечка надаємо наступні роз’яснення. Контрольно-пропускні пункти, оснащені шлагбаумами, створені для забезпечення лікувального та охоронного режиму ДЗ СМСЧ№5.

 
На численні звернення мешканців міста Славутича до адміністрації ДЗ СМСЧ№5 та міськвиконкому з приводу встановлених шлагбаумів на території медичного містечка надаємо наступні роз’яснення.

Контрольно-пропускні пункти, оснащені шлагбаумами, створені для забезпечення лікувального та охоронного режиму ДЗ СМСЧ№5. Обмеження проїзду та стоянки стороннього транспорту на майданчику, а також на вузькій дорозі, яка з’єднана ним, біля приймального відділення лікарні, забезпечує безперешкодний та своєчасний доїзд машин швидкої допомоги, які доставляють для госпіталізації тяжкохворих громадян. Із зменшенням кількості стороннього транспорту біля будівлі лікарні та пологового будинку, зменшилось шумове навантаження та концентрація вихлопних газів.

Ціла система технічних засобів контрольно–пропускних пунктів медмістечка та організаційно-адміністративні заходи сприяють попередженню протиправних дій щодо майна лікарні, особистих речей пацієнтів та медичного персоналу. Контрольно-пропускні пункти оснащені камерами відео нагляду і за допомогою локальної мережі відеосигнал надходить на комп’ютер оператора приймального відділення, що дозволяє проводити візуальний контроль. Шлагбаум біля приймального відділення оснащений домофонним пристроєм.

Правила допуску до приймального відділення ДЗ СМСЧ №5:

- Особи, які поступають (прибувають) на лікування до стаціонарного відділення лікарні, пропускаються за наявності направлення на лікування, або за погодженням з персоналом приймального відділення;

-  для осіб, що не можуть самостійно пересуватися, дозволяється проїзд автотранспортом (власне авто або таксі) до ґанку приймального відділення за попередньою згодою персоналу.

Звертаємо вашу увагу на те, що обладнання контрольно-пропускних пунктів встановлено за власні кошти закладу і спроби пошкодити шлагбауми будуть розцінені як такі, що завдають матеріальних збитків ДЗ СМСЧ №5 МОЗ України та будуть розглядатися згідно вимог чинного законодавства.


З повагою адміністрація ДЗ СМСЧ №5

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: