Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Київському кварталі знову смітять

Нещодавно в мережі фейсбуку в одній зі славутицьких груп житель міста Dmitry Kosakovskiy (псевдонім збережений), виклав фото сміттєвого павільйону у Київському кварталі, який знову завалений сміттям. Дмитро і раніше звертався до місцевої влади, щоб вони вирішили давню проблему...

Нещодавно в мережі фейсбуку в одній зі славутицьких груп житель міста Dmitry Kosakovskiy (псевдонім збережений), виклав фото сміттєвого павільйону у Київському кварталі, який знову завалений сміттям. Дмитро і раніше звертався до місцевої влади, щоб вони вирішили давню проблему.
Неодноразово Дмитро звертався до головного архітектора міста Баглаєва Дмитра та до мера Славутича Фомічева Юрія, але ,як показує практика, поки що проблему не вирішили. І наразі до Київського кварталу вивозять сміття машинами, не сорторують його, та просто нее вивизять сміття, тому павільйон швидко забивається.

Славутичани у коментарях пишуть, що одноразово бачили публікації Дмитра та запевняють, що можливо він не до тих звертається, що проблему ніяк не можуть вирішити.

- Місцева влада не піклується про благополуччя громадян. А поняття "благоустрій" для них це пустий звук. За три місяці після листування не зробили практично нічого. Хоча проблемі вже більше двох років, - пише славутичанин Dmitry Kosakovskiy.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: