Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Обережно! Небезпечне для дітей морозиво вже в магазинах

Обережно! Небезпечне для дітей морозиво вже в магазинах фото

ТЕРМІНОВО! НЕБЕЗПЕКА! БУДЬТЕ ПИЛЬНИМИ! Слідкуйте за покупками дітей, які наразі на канікулах і мають "кишенькові кошти" та більше часу для самостійних розваг! Друзі, попереджую, маємо "новий продукт" - "енергетичний лід" - так його активно презентують виробники, що є просто замороженим енергетиком, про вплив якого ...

ТЕРМІНОВО! НЕБЕЗПЕКА! БУДЬТЕ ПИЛЬНИМИ!
Слідкуйте за покупками дітей, які наразі на канікулах і мають "кишенькові кошти" та більше часу для самостійних розваг! Друзі, попереджую, маємо "новий продукт" - "енергетичний лід" - так його активно презентують виробники, що є просто замороженим енергетиком, про вплив якого знають напевно всі Споживачі!
Звернулась мама двох дітей, що придбали цей енергетичний лід в маленькому магазинчику - "ларьочок" в народі ( у велику мережу супермаркетів поки не надійшов). Діти не спали всю ніч(з'їли по 2 шт.!!!) - збуджені, серцебиття прискорене. На маркуванні ПОПЕРЕДЖЕННЯ - з 18 років, яке чомусь приховане зклеювальним швом самої упаковки, замість того, щоб бути на самому видному місті крупним шрифтом!!! ДІТЯМ ЦЕ ПРОДАЛИ!!! Реалізується разом з традиційним морозивом, має упаковку в кольорах згущеного молока( синьо-біло-голуба)!!! Склад фактично ідентичний енергетику НОН-СТОП( взагалі, склад всіх енергетиків, за різницею ароматизаторів, фактично однаковий, вплив суміші КОФЕЇН + ЦУКОР в доповнення інших складових природного і штучного походження - непрогнозований, не вивчений)!
‼Згідно з інформацією педіатрів, в реанімацію, часто в комі, попадають діти після вживання енергетиків. Життя не завжди вдається врятувати...
P.S.❗ Ефір ТСН Тиждень про даний "новий продукт" фактично на виході, дякуємо щиро за вкрай "гострі" та життєво важливі теми, буде цікавий ефір з відомим професіоналом Костянтин Грубич, важливо подивитись всією родиною!
АЛЕ життя дітей і наше власне - безцінний дар. Тому ЧИТАЙТЕ маркування, не піддавайтесь впливу реклами! КРІМ ТОГО, необхідно розуміти, що смак замороженого продукту невиражений - можливе передозування!!!
Закон формально не порушений виробниками, але порушений РЕАЛІЗАТОРАМИ даного "продукту"(я не вважаю це харчовим). Відповідно до практики, довести отруєння буде досить складно або пізно.
Р.S. В минулому спекотному сезоні даний виробник випустив чудове морозиво "Крем-чіз", наразі я не бачу цей товар. Мабуть, лід значно більше дає прибутку
Київська міська державна адміністрація - КМДА
Держпродспоживслужба
Національна поліція України
Владислава Магалецька Екс Рутицька
Громадська рада при Держпродспоживслужбі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: