Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Управління соціального захисту населення інформує:

Управління  соціального  захисту  населення  інформує: фото

Пунктом 14 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, унеможливлено надання житлової субсидії, якщо: - будь-хто із складу домогосподарства або член сім’ї особи із складу домогосподарства на перше число місяця, з якого призначається житлова субсидія, має на депозитному банківському рахунку (рахунках) кошти на суму понад 100 тис. грн.;...

Пунктом 14 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, унеможливлено надання житлової субсидії, якщо:

- будь-хто із складу домогосподарства або член сім’ї особи із складу домогосподарства на перше число місяця, з якого призначається житлова субсидія, має на депозитному банківському рахунку (рахунках) кошти на суму понад 100 тис. грн.;

- будь-хто із складу домогосподарства або член сім’ї особи із складу домогосподарства протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням житлової субсидії здійснив операції з купівлі безготівкової та/або готівкової іноземної валюти, а також банківських металів на загальну суму понад 50 тис. грн.

Слід зауважити, що при встановленні права на отримання житлової субсидії кошти на різних депозитних рахунках додаються. Наприклад: за наявності в однієї особи двох депозитних рахунків, на яких розміщено 40 і 80 тис. грн., субсидія не призначається.

Операції з купівлі іноземної валюти, а також банківських металів враховуються для кожної особи в загальній сумі за 12 місяців перед зверненням за призначенням субсидії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: