Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

IV щорічний Cаміт мерів International Mayors Summit

IV щорічний Cаміт мерів International Mayors Summit фото

Місто, що руйнує бар’єри: Юрій Фомічев представив Славутич на Міжнародному саміті мерів. 8 вересня у Києві відбувся IV щорічний Cаміт мерів International Mayors Summit, що об’єднує визначних мерів міст з різних країн світу, бізнес спільноту, представників міжнародних організацій та громадян, щоб обговорити рішення, інновації, презентувати найкращий міжнародний і місцевий досвід міського управління та поділитися історіями успіху українських міст у різних сферах.

Засновниця Саміту Ірина Озимок презентувала проєкт ДНК Міста. Учасники поважного зібрання ознайомилися із трендами розвитку міст, заслухали мерів про проекти розвитку, стимульовані пандемією. Відбулася розмова з експертами про залучення інвестицій до міст.

Про безбар’єрність у панельній дискусії «Немає іншого вибору, ніж бути доступним» розповіли радниця-уповноважена Президента України з питань безбар’єрності Тетяна Ломакіна Tetiana Lomakina та міський голова Славутича Юрій Фомічев.

Про створення стратегії міста, безбар’єрність як окремий напрямок стратегії, перші кроки в рамках ініціативи Першої Леді Олени Зеленської, запроваджену посаду омбудсмена, мапу доступності та плани до кінця 2021 року – коло питань, які презентував Юрій Фомічев під час панельної зустрічі. Славутич стане лабораторією з розробки та впровадження на практиці безбар’єрних архітектурних рішень, найуспішніші з яких буде поширено на всю Україну.

Виступ міського голови за посиланням https://youtu.be/adZuN66_Y1M

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: