Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Робочий візит заступника міністра МВС Мері Акопян у Славутич

Робочий візит заступника міністра МВС Мері Акопян у Славутич фото

Вчора, 24 листопада 2021 року з робочим візитом ДСП ЧАЕС, військову частину 3041 відвідала заступник міністра МВС Мері Акопян. Під час інспектування українсько-білоруського рубежу за дорученням Міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського перевірила посилення нашими підрозділами лінії державного кордону, що проходить у Чорнобильській зоні відчуження (КПП «Паришів-2») та Чернігівській області (КПП «Славутич»).

Також відвідала військову частину 3041 Національна гвардія України, що в місті Славутич. Гвардійці цього військового підрозділу здійснюють охорону та оборону Державного спеціалізованого підприємства ЧАЕС. До їх завдань також входить супроводження та охорона спеціальних вантажів та моніторинг ситуації довкола об’єкта охорони. За необхідності бійці будуть переміщені на охорону кордону.

Під час наради за участю керівників в/ч 3041, місцевої поліції та прикордонного контрольно-пропускного пункту обговорили питання координації дій та передислокації сил і засобів у разі загострення міграційної кризи на кордоні з Білоруссю.

Окрім керівництва відомчих підрозділів органів системи МВС на засіданні був присутній мер Славутича, який, зважаючи на розташування міста поблизу кордону, висловив сподівання на посилення там присутності бійців НГУ, а також запевнив у всілякій підтримці МВС.

Зокрема, мала конструктивний діалог з міським головою щодо покращення матеріально-технічної бази НГУ та вирішення проблеми статутного розміщення будівлі військової частини.

Впевнена, спільними зусиллями ми зможемо покращити умови служби гвардійців.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: