Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич не стомився! Долучайтеся!

Славутич не стомився! Долучайтеся! фото

Майже постійно в інтернет-мережах з’являються пости про допомогу. І приємно, що у Славутичі є люди, які уміють цю допомого надати вчасно і правильно. Хтось перераховує кошти, хтось передає теплий одяг і продукти харчування, а хтось своїми руками виготовляє необхідні речі і сам доставляє до місця призначення. Навіть у місця, де тривають бої.

Це славутицькі волонтери, які відчувають чужий біль, як свій власний. Уміють організувати і швидко надати допомогу тим, хто цього потребує найбільше. Чи це боєць на фронті, чи відчаївшийся хворий, чи людина, яка волею долі опинилась у скруті.

Протягом минулого тижня наші волонтери збирали посилку для бійців ООС. І ось адресат її уже отримав.

Про це повідомив у facebook, на сторінці Славутицького об’єднання ветеранів АТО Микола Радченко:

«В мільйонний раз підставляємо плече Українській Армії! Ми , це ті , хто знає , що під лежачий камінь вода не тече . Ми - чия хата не скраю ! Передаю найщиріші слова подяки «СОНЯШНИК» наталя ніколайчук за маскувальну сітку , СПЦ - за дитячі малюнки і консервацію , Пастушенко Ніні - за в‘язані шкарпетки , пасічнику Анатолію - 5 кг меду, Татьяна Осинская - за протизастудні засоби … з миру по нитці, і посилочка на фронт! Тримаємо тил,  допомагаємо нашій Армії! Слава Україні!»

Уже багато років Микола Іванович є одним з найактивніших волонтерів Славутича. Він сам, на власній автівці, здійснює поїздки у найнебезпечніші місця ООС. Привозить смаколики і найнеобхідніші речі бійцям. Йому довіряють як захисники, так і ті, що намагаються підтримати патріотів на фронті.

Важко порахувати людей, що потребували коштовної операції, і яким допомогла своєю діяльністю Олена Морозова і БФ «Енержи»!

Скільки маскувальних сіток сплели  учасниці патріотичної групи «Соняшник», під керівництвом невтомної Наталії Ніколайчук!

А скільки пакетів сухих сумішей для приготування українського борщу зробили жінки славутицької «Кулінарної сотні» разом з Тетяною Осінською!

Скільки добрих людських душ врятував у часи відчаю  військовий капелан, отець Юрій Логаза!

Та ще скільки добрих справ було зроблено славутицькими волонтерами Віктором Одиницею, Вікторією Цехмістер, Ольгою Вишеславською, Людмилою Пархоменко, Валентиною Гусєвою, Юлією Ващенко, Валентиною Демидовою та ще багатьма чуйними і швидкими на добрі вчинки людьми! Велика вам сердечна вдячність!

Допоки такі люди зустрічаються у нашому житті, Україна буде жити! І слава людям, які все роблять для того, щоб так і було! Слава Україні! Героям Слава!

Олександра Латишева

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: