Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Не закликаю спустошувати одразу магазини, але запас тих самих консервів ми тепер розуміємо, що вдома повинен бути", - Юрій Фомічев попередив славутичан, щоб зробили запаси продуктів

"Не закликаю спустошувати одразу магазини, але запас тих самих консервів ми тепер розуміємо, що вдома повинен бути", - Юрій Фомічев попередив славутичан, щоб зробили запаси продуктів фото

Мешканці Славутича після досвіду перебування в окупації мають зробити правильні висновки, адже війна ще не закінчилась та загроза вторгнення до Київщини російських військ зберігається.

Про це заявив Славутицький міський голова Юрій Фомічев, передають "Коментарі".

"Треба мати запаси питної води, мати зарядженими гаджети, заряджені акумулятори, ліхтарі. А тепер, коли в магазинах з’являються продукти харчування, ні, не закликаю спустошувати одразу магазини, але запас тих самих консервів ми тепер розуміємо, що вдома повинен бути", — сказав Фомічев.

Мер Славутича наголосив, що за час окупації містяни повинні зробити висновки та бути готовими до надзвичайних ситуацій:

"Якщо ми хочемо завантажити холодильні камери продуктами, краще щоб вони вже були приготовленими, щоб вони були готові до вживання після розмороження. Ми повинні зробити правильні висновки і пройти ці уроки війни з гарним досвідом для того, щоб не допускати помилок в майбутньому".

Загроза вторгнення російських військ на територію Київщини зберігається, зазначив Фомічев.

"Ми не знаємо, як будуть розгортатися події. Сьогодні окупантів на нашій території немає, але накопичення військ на кордоні, зокрема на території Білорусі все ще дуже значне, дуже велике. А якщо казати про кількість літаків на аеродромах Білорусі, то їх стало ще більше", — пояснив свої поради мешканцям мер Славутича.

Українці мають зробити висновки після окупації, вважає міський голова.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: