Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі поліцейські офіцери громади на захисті правопорядку

Славутицькі поліцейські офіцери громади на захисті правопорядку фото

У Славутичі відновили роботу поліцейські офіцери громади.

Про це повідомляє Славутицька міська рада.

Нагадаємо, проєкт "Поліцейський офіцер громади" стартував у Славутичі ще у лютому минулого року. В умовах війни на деякий час діяльність проєкту через зрозумілі причини була призупинена. На сьогодні роботу поліцейських офіцерів громади відновлено.

Основними обов’язками Поліцейського офіцера є:
• орієнтована на потреби громади поліцейська діяльність, для попередження поширених на території правопорушень;
• реалізація спільно із громадою проектів з підвищення публічної безпеки (профілактика злочинів серед неповнолітніх, протидія домашньому насильству, популяризація здорового способу життя, допомога уразливим категоріям населення тощо);
• здійснення провадження у справах про адміністративні правопорушення, прийняття рішень про застосування адміністративних стягнень;
• проведення перевірки за зверненнями громадян та вжиття необхідних заходів.

З питань забезпечення правопорядку, адміністративних правопорушень, окрім відомих номерів поліції, ви можете звертатися за телефонами:

063 6227839

063 4879150

095 1383707

За умовами проєкту, офіцер поліції має тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та орієнтуватися на їхні потреби. 80-90% робочого часу поліцейський знаходитиметься в громаді. Він буде доступний для населення, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги.

Читайте також «Славутицька територіальна громада тепер має своїх поліцейських офіцерів громади» та «Поліція і населення - новий рівень співпраці»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: