Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Цікаве читання з маленькими славутичанами

Цікаве читання з маленькими славутичанами фото

У Славутицькому бібліотечно-інформаційному центрі для дітей та юнацтва уже стало доброю традицією прищеплювати любов до книжки маленьким славутичанам ще з раннього віку. Для цього працівники заклакладу обирають різноманітні форми та методи. Але найулюбленішим залишається - читання вголос.

Цього разу для маленьких поціновувачів книги стала історія про двох мишок, яку прочитали юним книголюбам у Бібліотечно-інформаційному центрі для дітей та юнацтва.

«В гостях добре, а дома краще!» Цей вислів відомий усім. Але чому так кажуть? Над цим питанням замислились сьогодні наші маленькі шанувальники Цікавого читання. А допомагала нам історія про двох мишенят «Міська миша та сільська миша».

 

 

Одного разу міська миша пішла в гості до сільської миші. Та з гордістю показала подрузі своє вільне життя. І хоча сільська подруга щиро ділилася найсмачнішими шматочками, міській миші таке життя здалося убогим. А ще вона була шокована – так багато небезпек і незручностей у селі! Згодом сільська миша навідала свою подругу в місті. Там було багато чого цікавого і смачного, але спомини про домівку огортали серце сільської миші.

 

 

Ця історія про те, що рідний дім для кожної людини - це особливе місце, куди поспішають в хвилини відчаю і радості. І було б дуже добре, щоб для кожної людини на цій планеті був саме такий ДІМ. Тоді ми впевнено змогли б сказати, що в гостях добре, а вдома краще!

 

 

Працівники дитячої бібліотеки проводять багато цікавих заходів для дітей, завдяки яким вдається пробудити у малечі любов до глибокого і цікавого світу книги ще змалку.

 

 

Адже ми зростаємо разом з книгою. Вона поруч від самого народження. Це перша сходинка до пізнання безмежного і дивовижного світу. Читання дозволяє сховатись від реальності та поринути у вигадані світи.

 

 

Для дітей книга може стати найближчим другом. Вона розповість гарну історію, навчить моралі та добрим справам, зробить грамотними, а найголовніше — занурить у казковій світ, де добро неодмінно перемагаємо зло.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: