Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Релоковане в Славутич підприємство - в десятці кращих в міжнародній програмі «Empowering Women in Agrifood»

Релоковане в Славутич підприємство - в десятці кращих в міжнародній програмі «Empowering Women in Agrifood» фото

В Україні стартувала міжнародна програма підтримки жінок-підприємиць та стартапів в агропродовольчому секторі “Empowering Women in Agrifood” від EIT Food. Серед учасниць підприємиця Марія Бубнова, яка разом з чоловіком Сергієм наново відбудовують свою сучасну фабрику з виготовлення їжі в Славутичі.

Підприємство "Нова кухня" Азовська фабрика - кухня, яке нещодавно релокувалось з Маріуполя до Славутича, увійшло до 10-ти найкращих бізнес-ідей міжнародної програми підтримки жінок-підприємиць та стартапів в агропродовольчому секторі “Empowering Women in Agrifood”.

Підприємство спеціалізуватеметься на виготовленні готових перших страв довготривалого зберігання. З повідомлення на сторінці підприємства відомо, що запуск лінії з виробництва планується вже на серпень-вересень 2023 року. Спочатку це буде борщ і грибний суп.

Empowering Women in Agrifood – безкоштовна освітньо-менторська програма для жінок-підприємиць і стартапів в агропродовольчому секторі тривалістю 6 місяців, можливість долучитись до найбільшої європейської спільноти Agrifood-інноваторок та отримати гранти до 10 000 євро на розвиток власної справи чи стартапу. В рамках програми учасниці працюють з особистими менторами, беруть участь в тренінгах та заходах, розвивають бізнес-навички та налагоджують нові контакти.

Фінальна бізнес-презентація інвесторам і журі відбудеться в листопаді 2023 року. Українські жінки-підприємиці також матимуть можливість представити свої ідеї міжнародним експертам та інвесторам в грудні 2023 на “Women in Agrifood Summit 2023” в Литві, адже програма є міжнародною та реалізується в різних країнах Європи.

Бажаємо успіху і найкращих результатів! Наближаємо Перемогу разом!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: