Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ініціатива «Підвішена порція» від «Нової кухні». Як славутичани можуть допомогти військовим та потерпілим від війни

Ініціатива «Підвішена порція» від «Нової кухні». Як славутичани можуть допомогти військовим та потерпілим від війни фото

У Славутичі стартувала благодійна ініціатива "Підвішена порція" від Нової Кухні.

Ця програма спрямована на підтримку військових та людей, які опинилися в скрутних ситуаціях внаслідок війни.

За цією ініціативою, ви можете придбати будь-яку кількість продукції ТМ "Нова Кухня" у магазині "Марк Тім"  (Тбіліській, 1), та залишити її там. Після цього, ці продукти будуть передані тим, кому вони потрібні.

Для тих, хто бажає долучитися онлайн, також є така можливість: при замовленні в коментарі до замовлення можна написати «військові» або «Роксана», тому що саме фонд Роксик Шуманян відвозить їжу практично під обстріли в Харкові. Завдяки участі людей вже зібрано 72 порції для потерпілих.

Запрошуємо всіх долучитися до цієї благодійної ініціативи та підтримати тих, хто потребує допомоги.  

Фото: Facebook: Азовська фабрика - кухня

Нагадаємо, "Нова Кухня", це релоковане підприємство, родина Бубнових, що мала успішний бізнес у Маріуполі й втратила все через російську окупацію, вирішила відновити виробництво у Славутичі.

Ще до війни Бубнови створили власне підприємство в Маріуполі – Азовську фабрику-кухню. Починали з нуля, без жодного досвіду у підприємництві. Спочатку торгували овочами на ринку, потім стали завозити овочі в декілька торгових центрів на Донеччині та Луганщині. Детальніше про них, ви можете дізнатись у наших публікаціях:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: