Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вшанування загиблих Героїв у Славутичі: що планують реалізувати

Вшанування загиблих Героїв у Славутичі: що планують реалізувати фото

Вже давно у мережі користувачі обурюються тим, що на другий рік повномасштабного вторгнення наше місто ніяк не може віддячити своїм полеглим Героям.

Міський голова, під час 19 сесії Славутицької міської ради, поінформував, що наразі готуються певні рішення даного питання.

Зокрема, Юрій Фомічев повідомив, що вже йде робота по створенню Алеї пам’яті. Це поки буде тимчасове рішення. Стаціонарне буде створено після перемоги, але вже вивчаються різні пропозиції.

А поки, з кожною родиною полеглого воїна узгодили фотографії для тимчасової Алеї пам’яті. Проблем з друком фотографій немає, з металевими конструкціями справа складніша. Як тільки конструкції будуть готові, вони будуть встановлені на Центральній площі Славутича.

В реалізації й ініціатива по створення Книги пам’яті:

«Паралельно друкуємо книгу пам’яті. Це не коштує практично нам ресурсів великих – це друк, швидкосшивач, обкладинка гарна і музей, виконком і кіноконцертний в холі ми розміщуємо цю книгу пам’яті, де про кожного нашого загиблого героя буде стисла інформація і кожен бажаючий зможе з цим ознайомитись» - сказав Юрій Кирилович.

Також міський голова поінформував, що після технічних регламентних робіт, щодня, о 9:00, на моніторі, на Центральній площі, під час хвилини мовчання, будуть транслюватись фото наших загиблих Героїв.

Закликаємо всіх, незалежно від того, де ви в цей час знаходитесь, вшановувати пам'ять тих, хто поклав свої життя за наше майбутнє хвилиною мовчання та бути гідними їх подвигу! 

Слава Україні! Героям Слава!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: