Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі Захисники долучилися до соціальної акції (фото)

Славутицькі Захисники долучилися до соціальної акції (фото) фото

Військовослужбовці із Славутича долучилися до соціальної акції «Поради українцям від Захисників та Захисниць».

Наші сильні та мужні українські Воїни-Герої, безстрашні вартові свободи, які щодня захищають мільйони українців від російської навали ціною власних життів, продовжують боронити нашу неньку-Батьківщину на лініях фронту. Окрім цього ці безмежно сміливі люди надають підтримку нам з вами, аби ставали більш сильні духом, незламними і нездоланними на шляху до нашої спільної перемоги над російськими окупантами.

Сьогодні бійці долучилися до соціальної акції, спрямованої привернути увагу цивільного населення до необхідних та вкрай важливих навичок, якими варто оволодіти кожному в умовах війни. Приміром: «Вивчай базові навички виживання», «Не будь байдужим», «Невпинно зростай та вдосконалюйся», «Навчися надавати першу медичну допомогу», «Радій найменшим дрібницям» тощо.

Незламні духом, з незламною вірою в Перемогу, нескорений народ України продовжує бути об’єднаним та підтримувати тих, хто цього потребує. Ми налаштовані на процвітання та щасливе і світле майбутнє нашої України.

Наша безмежна вдячність та низький уклін вам, Захисникам та Захисницям, за захист та наближення Перемоги! Ви демонструєте сталевий бойовий дух та військову доблесть, пліч-о-пліч із побратимами знищуючи ворога.

Слава українським Героям!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: