Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Творче заняття з елементами арт-терапії «Цікава ниткографія» для маленьких патріотів

Творче заняття з елементами арт-терапії «Цікава ниткографія» для маленьких патріотів фото

Фахівчиня Соціально-психологічного центру м. Славутич провела захід для цільових груп Центру зі створення картин у нетрадиційній техніці малювання - ниткографії.

Ниткографія – це спосіб викладання картин ниткою. Такі малюнки відрізняються м'якістю отриманих форм і здаються більш «живими», об’ємними. Основна мета заняття - емоційне розвантаження учасників та отримання насолоди від процесу творчості.

Нагадаємо, під часзанять у «Літній школі патріотизму та мужності», що проводить Соціально-психологічний центр м.Славутич, маленькі славутичани відкривають світ цікавих знань, навичок і вражень.

Літо - це чудова пора для нових пригод та відпочинку. Цього місяця діти з родин ветеранів, родин бійців ЗСУ, а також інших цільових груп Центру відвідали насичену програму літньої школи, яку підготувала фахівець із соціальної роботи Соціально-психологічного центру м. Славутич.

 

Відпочинок у літній школі – це справжній калейдоскоп різноманітних активностей, що надихають та захоплюють.

Кожний ранок розпочинався із руханок та жвавих ігор на свіжому повітрі. Далі програма була сповнена пізнавальними екскурсіями та смачними майстер-класами. Діти відвідали Бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва, де вони дізналися про важливу роль книги у житті людини.

Найсмачнішим подарунком став кулінарний майстер-клас від шеф-кухаря готелю «Славутич» Mihail з приготування піци, адже її так обожнює малеча. Із величезним задоволенням вони скуштували власноруч виготовлені вироби.

На завершення, діти бавилися у бульбашкове шоу. Багато сміху і веселощів створювали особливу атмосферу радості та незабутніх моментів.

У серпні чекаємо на продовження роботи школи.

Відео заняття за посиланням facebook.com/100001533121500/videos/206037098734238/

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: