Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Коло підтримки та розуміння для славутицької молоді

Коло підтримки та розуміння для славутицької молоді фото

Молодіжний простір м. Славутич – це коло підтримки та розуміння для будь-кого, хто цього потребує. Тут кожен знайде заняття для душі, можливість самореалізуватися, долучитися до корисних і важливих активностей, а також самому надати допомогу тим, кому це необхідно. Віднайти себе.

"В нашому просторі будь хто і будь коли може отримати підтримку та розуміння, вирішення його проблем.

Адже, молодіжний простір є безпечним та приємним куточком для всіх хто цього потребує, особливо в ці важкі часи",- акцентують учасники молодіжної спільноти Славутича.

За інформацією Молодіжного простіру м. Славутич, у спільноті офіційно працевлаштована особа з числа внутрішньо переміщених - кваліфікований психолог, який проводить психологічні індивідуальні та групові консультації, різноманітні тренінги, тематичні зустрічі, арт-терапії в дружньому колі.

Славутицька молодь весь період повномасштабної війни всіляко допомагає всім, хто втратив можливість жити у своїх домівках та приїхав до нашого міста, інтегрують кожного в громаду та стають одним суцільним колом Єднання.

"Ми розуміємо та підтримуємо один одного, тому що разом ми зможемо все пережити, наблизити Перемогу України та будувати світле майбутнє саме в нашій країні", - стверджує активна славутицька молодь.

Вітаємо зі святом - Днем молоді! Пишаємось - ви найкращі! Разом до Перемоги і відбудови щасливої процвітаючої України!

Читайте також: Заходи, що заплановані у Славутичі до Дня молоді

#УкраїнськаМолодьЄднає

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: