Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Годі сидіти в соцмережах! Готові діяти?!

Годі сидіти в соцмережах! Готові діяти?! фото

Переглядаючи обговорення у соцмережах невдоволених славутичан щодо нових проєктів, які планує реалізувати у місті місцева влада, хочеться запросити їх долучитися до конструктивного діалогу активної спільноти Славутича. Активні громадяни щочетверга збираються разом, щоб змінити життя свого міста на краще. Тут обговорюють ідеї, пропозиції, проєкти, які можна створити, і в подальшому, за підтримки місцевого самоврядування, реалізувати. Якщо вам дійсно не байдуже - долучайтеся! Будемо самі змінювати наше місто на краще!

Усіх небайдужих запрошуємо прийти до Офісу підтримки громадських ініціатив або долучитися онлайн у четвер, 17 серпня, о 17:00. 

Як повідомляють організатори, цього для обговорення запропоновано наступні питання:

Що зі стратегією розвитку? Якою вона може бути?

Славутич - "мама" для ВПО?

Які інструменти впливу на рішення влади діють найкраще?

Ви стурбовані майбутнім міста? Вас цікавить, чи вдається нашій громаді вирішити економічні та соціальні виклики в умовах війни?

Якщо у вас є відповіді хоча б на одне з цих запитань, тоді вам до нас!

Чекаємо щочетверга, о 17:00, в Офісі підтримки!

Телефон для довідок: 050 353 11 35 (працює вайбер).

Безумовно, те, що створюється завдяки власним зусиллям - цінується у кілька раз більше. І від кожного з нас залежить, якому бути Славутичу, якій бути Україні!

Зверніть увагу! Вже о 18:00, в Офісі підтримки стартує кінопоказ від 86:Кіноклуб. Анонси всіх кінопоказів в групі 86: Кіноклуб

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: