Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

32-річниця Незалежності України у Славутичі (фоторепортаж)

32-річниця Незалежності України у Славутичі (фоторепортаж) фото

У День Незалежності у Мистецькій галереї Славутича презентували "Книгу пам’яті", що присвячена нашим захисникам, які віддали своє життя за свободу та територіальну цілісність нашої держави. 48 Героїв зі Славутича ...

 Хвилиною мовчання присутні славутичани вшанували пам’ять загиблих Героїв.

«Суть незалежності – у нашій єдності, взаємоповазі у суспільстві і ми, українці, гідні цієї незалежності. Дякую нашим воїнам за те, що міцно тримають оборону. Але біль втрат залишиться з нами на все життя, завжди будемо пам’ятати наших Героїв», - з такими словами звернувся до присутніх міський голова Юрій Фомічев.

До загалу звернувся голова Вишгородської РВА Олексій Данчин, привітав зі святом та закликав памятати усіх, хто боронить Україну, її цілісність і незалежність.

Депутат Київської державної ради Володимир Удовиченко окрім добрих слів вдячності, вітання з одним з наголовніших свят України, поділився мудрими настановами досвідченого управліця і закликав натхненно працювати задля процвітання і успіху України.

Потому Юрій Фомічев та Олексій Данчин вручили нагороди військовослужбовцям Славутича, які захищали місто під час оточення, волонтерам та славутичанам, що старанно працюють на благо міста.

За матеріалами Славутицької міської ради

Фото: Вадим ІВКІН

Читайте також: У Славутичі презентували "Книгу пам’яті" про загиблих славутицьких Героїв

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: