Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЗОСя на носі!

ЗОСя на носі! фото

ХХХ Міжнародний  фестиваль молодіжної демократії та мас-медіа "Золота осінь Славутича" відбудеться у нашому місті уже цими вихідними. Але сама програма заходів, включаючи майстер класи для учасників конкурсної програми з відео, фото та друкованих ЗМІ, уже розпочалися.

У загально-міському бібліотечно-інформаційному центрі (Поліський квартал) уже відкрилась виставка світлин Вадима Івкіна «ЗОСя очима фотохудожника. Сторінки історії.

20 січня, о 17:00, у Краєзнавчому музеї Славутича та Чорнобильської АЕС, відбудеться авторська екскурсія від Володимира Удовиченка «30 сторінок ЗОСі.

Про історію фестивалю, його події та учасників, починаючи з 1994 року й до сьогодні, розповідає виставка «ЗОСі – 30 років», що розміщена у нашому музеї. Тут представлено програми фестивалів за різні роки, його символіку, документи, творчі роботи учасників. Окрім знайомого нам логотипу ЗОСі – усміхненого обличчя й долоньок, на виставці побачите ще й найпершу емблему фестивалю.

Цього ж дня, 20 вересня, ув Офісі підтримки громадських ініціатив запланована РОЗМОВА БЕЗ КРАВАТОК «Славутич і міста побратими» Запрошуються славутичани (діти і дорослі), які були з дружніми візитами та /або проводили спільні заходи за участі міст: Айзкраукле (Латвія), Вісагінас (Литва), Пейснвік (Велика Британія), (Річланд США).

Наступного дня, 21 вересня, о 14:00, у Загальноміскому бібліотечно-інформаційному центрі відбудеться презентація мандрівної виставки «На Зламі», яка складається з 18 стендів, кожен з яких присвячений одній із проблем – «зламам»: суспільним явищам, які вплинули на українське суспільство під час війни.

А о 16:00 ЗБІЦ пропонує зустрітися з командою «ветеранів ЗОСІ»,  в рамках проєкту «Славутич – це ми!». Модератор проєкту - Олександра Латишева.

І вже з 22 вересня розпочнеться сам фестиваль - наша улюблена "ЗОСя"! Зустріч та знайомство з командами-учасниками фестивалю, традиційне братання, зустріч команд із членами журі за номінаціями, урочисте відкриття та шоу "Міс-ЗОСя" - відбудеться у перший день фестивалю. Але докладніше про це ми повідомимо у наступних наших публікаціях.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: