Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Психологічна допомога Захисникам

Психологічна допомога Захисникам  фото

Фахівці з Соціально-психологічного центру міста Славутич продовжують надавати психологічну допомогу військовослужбовцям, які перебувають на лікуванні в Чернігівській обласній психоневрологічній лікарні.

Захисники пройшли складні випробування, і їхні історії і внутрішня сила захоплюють. Вони потребують підтримки і допомоги у відновленні після травм. Такі зустрічі мають велике значення, оскільки вони надають якісну і своєчасну психологічну допомогу, що допомагає зцілити травми і запобігти можливим психологічним проблемам у майбутньому.

Під час тренінгів обговорювалися унікальні симптоми кожного військовослужбовця, відбувалися позитивні моменти, навчались технікам самодопомоги та пошуку внутрішніх ресурсів. Важливою була підтримка та мотивація для подальшого життя. За допомогою метафоричних карток проводилися вправи для визначення життєвих цінностей, які сприяють реалізації мрій та бажань.

Тема психологічного відновлення обговорювалася під час зустрічей, також розглядалися питання підтримки сімейних стосунків під час війни. Проводилися корисні ресурсні вправи, такі як "Силовий щит", "Колесо життя", "Коло життя" і багато інших.

Юрисконсульт з центру надавала індивідуальні консультації з юридичних питань на запит військовослужбовців, які брали участь у бойових діях.

Соціально-психологічний центр м.Славутич висловлює вдячність Чернігівській обласній психоневрологічній лікарні:

    Ми дуже вдячні за таку плідну працю у роботі із нашими Героями. Нам було особливо приємно та неочікувано отримати від хлопців Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня у якості жесту подяки неймовірно ніжний та запашний букет троянд.  Дякуємо вам! Ви – наш стимул кропітливо працювати для вашого здоров’я та реабілітації. Ваші посмішки – це найдорожчі докази нашої праці. Наш обов’язок - вірити в вас, проявляти людяність та небайдужість. Слава Героям! Слава Україні!


Психологічна допомога Захисникам  фото №1
Психологічна допомога Захисникам  фото №2
Психологічна допомога Захисникам  фото №3
Психологічна допомога Захисникам  фото №4
Психологічна допомога Захисникам  фото №5
Психологічна допомога Захисникам  фото №6
Психологічна допомога Захисникам  фото №7
Психологічна допомога Захисникам  фото №8
Психологічна допомога Захисникам  фото №9
Психологічна допомога Захисникам  фото №10
Психологічна допомога Захисникам  фото №11
Психологічна допомога Захисникам  фото №12
Психологічна допомога Захисникам  фото №13
Психологічна допомога Захисникам  фото №14
Психологічна допомога Захисникам  фото №15


Фото: Соціально-психологічний центр м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: