Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Калейдоскоп вітражів Славутича

Калейдоскоп вітражів Славутича фото
У архітектурі Славутича тісно переплітаються особливості національних культур колишніх республік. І в цьому унікальність Славутича, який завжди викликає інтерес у гостей нашого міста.
Відомий блогер Dmytro Soloviov, що готує серію публікацій про українську архітектуру, борець за спадщину модернізму і комфортне місто в Ukrainian Modernism, приїхав зі своєю командою до Славутича, аби дослідити архітектуру та монументальне мистецтво нашого міста.
У центрі уваги Дмитра вітражі, якими щедро оздоблені будівлі міста.
Сьогодні славутичани та гості вдячні Миколі Семеновичу Лінніку, головному художнику (1987-1991 рр.), автору вітражів, які значно збагатили естетичний вигляд Славутича.


Читайте також: Автор вітражів Чорнобильської АЕС

Вітражі ЧАЕС. Фото: ДСП ЧАЕС


Дитячий садок "Крунк"


БК"Енергія" - Молодіжний простір


Команда дослідників вже пропрацювали вітражі у міській лікарні, Залі урочистих подій, дитячому садочку «Крунк», ДК «Енергії».
Славутицькі вітражі підкреслюють красу будівель нашого унікального міста. Часом ми, славутичани, звикаємо і не звертаємо увагу на цей вишуканий вид монументально-декоративного мистецтва, проте вони завжди впливають на простір та людину, і це є найдивовижнішою рисою вітражів.

Читайте також: Місто з грандіозним майбутнім, що так і не стало реальністю та Славутич — столиця архітектурного мультикультуралізму (фото)



Славутицька міська рада
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: