Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото

30 вересня в Україні відзначають День бібліотечного працівника. В цей особливий день мій об'єктив зафіксував моменти святкового Майстер-класу під назвою "Цікаві читання", який проводила разом з колегами Юлія Бутова (Козленко). Маленькі читачі з великим задоволенням взяли участь у створенні аплікації "Осіннє дерево". Такі заняття допомагають дітям покохати рідну природу та розвивати їхню здатність працювати з різноманітними матеріалами.

Разом із дітьми наші батьки та вчителі також активно беруть участь у майстер-класі. Творча спільна робота об'єднує покоління та підвищує взаємну самооцінку. Кожна створена робота отримує похвалу, а кожен учасник майстер-класу отримує маленький заохочувальний подарунок.

Наші бібліотекарі, Юлія Бутова та Ларіса Орловська, разом із директором дитячого Бібліотечно-інформаційного центру Наталією Козленко, нагадують дітям, що ця спокійна і творча робота стала можливою завдяки захисникам Збройних Сил України, які воюють за свободу і незалежність нашої держави.

У день відкритих дверей, присвяченому професійному святу бібліотекаря, до нашої дитячої бібліотеки завітав Почесний громадянин міста Славутича Володимир Удовіченко. Він не лише привітав колектив дитячого Бібліотечно-інформаційного центру, але й подарував бібліотеці книжки.

Бажаємо всім нашим бібліотечним працівникам міцного здоров'я та невичерпної енергії у вашій важливій роботі!

З найкращими побажаннями,

Вадим Івкін

Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №1
Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №2
Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №3
Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №4
Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №5
Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №6
Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №7
Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №8
Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №9
Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №10
Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №11
Цікаві читання (ФОТОРЕПОРТАЖ) фото №12

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: