Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тече вода

Тече вода фото
Біля 13-го будинку в Добринінському кварталі проводяться роботи з ремонту теплотраси. Вже третій день оголена теплотраса нагадує мешканцям будинків поруч, що незабаром настане холодніша погода, і вони покладають надію на те, що ремонтні роботи завершаться вчасно. Оглядаючи пошкоджену трубу, комунальники діагностували порушення, а також виявили проблеми в інших ділянках трубопроводів в інших частинах міста.

Як повідомили мешканців будинку, було прийнято рішення замінити окремі ділянки труб, і тому були проведені такі широкомасштабні земельні роботи.

Місто Славутич виникло досить швидко, і разом із будівництвом не завжди дотримувалися 100% вимог щодо прокладання комунікацій. Пройшло більше ніж 30 років з часу будівництва міста, і система теплопостачання потребує оновлення. Фактично, про це інформує комунальні служби мешканців кожного опалювального сезону.

У останніх відповідях мера в передачі "Запитай у мера" Юрій Кирилович повідомив славутчан, що планується почати опалення, включаючи гарячу воду, з 16 жовтня. Переглядаючи роботу комунальників, можна зрозуміти, що ця робота - частина їхньої відповідальності за попередню підготовку до опалювального сезону. В умовах війни, де існує обмежена кількість ресурсів та можливий дефіцит енергії в енергосистемі, що може призвести до відключень електропостачання, особливо взимку, комунальники повинні зробити все, що залежить від них, щоб жителі Славутича були в теплі.



Фото: Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до Телеграм каналу та Вайбер
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: