Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про що говорять активні славутичани

Про що говорять активні славутичани фото
Надвечір, у четвертий день тижня, ініціативні славутичани, уже традиційно, зібралися в Офісі підтримки громадських ініціатив на «Активний четвер».
Нагадаємо, проєкт «Активний четвер» діє в Славутичі від травня цього року. Започаткувала його команда Офісу підтримки громадських ініціатив КП Агентство регіонального розвитку м.Славутич. Метою проєкту є залучення містян до вирішення проблем Славутуча та вплив на рішення влади.ї



Цього разу йшлося про якісну комунікацію, зокрема в соціальних мережах. На зустріч прийшли не лише адміністратори веб-ресурсів, контентмейкери, а й приватні підприємці, школярі. Адже нині соцмережі – це можливість розповісти про себе, висловити власні погляди, продати товари й послуги, побудувати онлайн-бізнес.



Як це зробити правильно та ефективно – розповів Денис Ланько, комунікаційний менеджер Молодіжного простору Славутича. Щоб залучити більше людей до вашої організації, події чи підтримки певної ідеї, слід зробити комунікацію цікавою, такою, що вирізняє вас серед інших. Переваги й особливості власного бренду підкреслює унікальний стиль спілкування з вашою аудиторією, який називається «Тone of voice/ТоВ».



Денис докладно пояснив, як прописати ТоВ, аби він став усім зрозумілий і ним можна було користуватися як інструкцією. А далі була практична частина: учасники зустрічі розділилися на три команди й отримали завдання – «створити» власний бренд і за всіма правилами презентувати його.



За 15 хвилин комунікаційні команди впоралися із завданням, майже без зауважень до якості виконання.

Зустріч видалася цікавою та корисною, а тема комунікації матиме продовження в наступних «Активних четвергах».

Людмила ПІДЛІСНА


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: