Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Радіодиктант (фоторепортаж)

Радіодиктант (фоторепортаж) фото
"Дороги України" - під такою назвою в Україні відбувся традиційний радіодиктант національної єдності.
З цього року День Української писемності та мови, згідно з указом президента, святкуватимуть саме 27 жовтня. Досі цей день відзначали 9 листопада.
Диктант національної єдності з кожним роком пишуть усе більше і більше українців. Навіть на фронті. якщо в той момент буде така змога, наші воїни писатимуть!
Разом з нами писали люди з інших країн світу, інших континентів!
Традиційно найактивнішими учасниками флешмобу є молодь - це школярі, студенти, викладачі закладів освіти (усіх ланок), працівники закладів культури.
Але радіодиктант щороку пишуть люди будь-яких професій та різного віку.
Радіодиктант національної єдності - це проєкт, головна мета якого єднання довкола української мови. Це особливо актуально, у цей скрутний час, коли йде війна, коли ворог посягає на нашу державність, нашу землю та незалежності. Кожна стрічка радіодиктанту наповнена любов'ю до рідної Батьківщини, окремих її куточків, сердечною болю за кожне зруйноване село, селище та місто, кожного захисника України, її мешканця, але нас не зламати. Ми віримо у нашу Україну, її захисників, її Героїв. Слава Україні! Героям слава!
Разом з іншими містами України диктант писали і мешканці Славутича. До вашої уваги фоторозповідь про написання радіодиктанту "Дороги України", яке відбулося в Загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі, де поруч з представниками ЗБІЦу диктант писали представники театрального колективу "Добрий настрій".
Вадим ІВКІН

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: