Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Укриття для дитсадка за 13,6 млн гривень

Укриття для дитсадка за 13,6 млн гривень  фото

До кінця року, на території садочку №8 “Теремок” м.Славутич, повинні побудувати окремо розташоване укриття. В захисній споруді, зокрема, планують облаштувати опалення, водопровід та каналізацію. Виконати ці роботи за 13,66 повинно ТОВ “КБК”.
Повідомляє "Київ-Влада".
Як стало відомо з  оголошення електронної системи ProZorro, 31 жовтня 2023 року Департамент регіонального розвитку Київщини підписав з ТОВ “КБК”  договір на будівництво нової окремо розташованої захисної споруди цивільного захисту на території закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №8 “Теремок” – Центру Софії Русової, у Добринінському кварталі, 2, у місті Славутич. Ціна договору склала 13,66 млн гривень (державна субвенція).

Згідно з договором, пише видання, підрядник до кінця цього року повинен виконати загальнобудівельні та електромонтажні роботи, облаштувати системи опалення, вентиляції, водопроводу, каналізації та протипожежного захисту.


Відповідно до даних аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “КБК” зареєстровано в 2003 році в Києві, наразі має реєстрацію в селі Петропавлівська Борщагівка Бучанського району Київщини. Статутний капітал – 3,01 млн гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Засновник та директор – Ігор Петрик.
Як повідомляє КВ, ця компанія неодноразово фігурувала у кримінальних провадженнях. Так, у 2018 році було розпочато провадження №12018070000000235, в рамках якого ТОВ “КБК” спільно зі службовими особами Ужгородської міської ради підозрюються у розтраті  бюджетних коштів при проведенні ремонтних робіт на території Ужгорода. 

Читайте також: Україна.Славутич. Брюссель

За матеріалами кримінального провадження №62019240000000994, розпочатого у 2019 році, розслідується службове підроблення, в результаті якого Департамент капітального будівництва Вінницької міської ради неправомірно обрав ТОВ "КБК" переможцем тендеру на добудову головного корпусу лікарні у Вінниці. Внаслідок внесення посадовими особами до протоколів відхилення та визначення переможця недостовірних відомостей, договір було укладено, а відповідні розрахунки за ним здійснено за завищеними цінами.

ТОВ “КБК” (код ЄДРПОУ: 32556142) в результаті участі в публічних закупівлях уклало 199 договорів на суму 486,31 млн гривень. Найбільший замовник – Департамент міської інфраструктури Ужгородської міської ради.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: