Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі надзвичайники інформують

Славутицькі надзвичайники інформують фото
Через нестабільність погодних умов, які можуть призвести до непередбачуваних подій на дорозі, Славутицький відділ надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення інформує про те, що автомобільну дорогу регіонального значення Р56 "Чернігів – Пакуль – КПП "Славутич" – Чорнобиль", з відгалудженням Т2506 (під’їзд до міста Славутич), обслуговує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області.

Про це повідомляє Славутицька міська рада.

"У разі виявлення будь-яких перешкод, які можуть призвести до порушень норм і правил безпечної експлуатації транспортних засобів та створити загрозу для життя та здоров’я учасників дорожнього руху (снігові замети, ожеледь, пошкодження дорожнього полотна, тощо), а також із пропозиціями щодо покращення стану автомобільних доріг, просимо звертатися до чергового диспетчера Служби за телефоном: (095) 271 43 74", - йдеться у повідомленні міськради.


За інформацією синоптиків Укргідрометцентру, погіршення погоди очікується вже завтра, 29 листопада.

Найближчої ночі в Україні прогнозується плюсова температура, а завтра вдень підморозить, через що дороги стануть слизькими. Про це в коментарі NV розказала синоптик 

"Ми вже чекаємо на новий циклон, а саме в середу, тож не треба розслаблятися. Хоча він буде вже не такий потужний",- повідомляють українські синоптики

За їхніми даними, новий циклон буде всеохоплюючий - опади очікуються по всій території країни, але різної фази.

Очікується, що розпочнеться все дощем саме в ніч на середу, 29 листопада, і потім опади можуть перейти в мокрий сніг.

"Але, швидше за все, в ніч на середу у нас буде "плюсова" температура, +1…+2. А в денні години вже з середи температура буде знижуватися, і це може спричинити ожеледицю на дорогах. Треба водіям бути дуже обережними на дорогах", - попередили фахівці.

30 листопада, за прогнозом, очікується перерва з опадами у більшості областей, тому що цей циклон покине територію України. У цей день очікуються переважно від'ємні значення температури в більшості областей, окрім південних.
29 листопада в Україні пргнозується проходження нового активного циклону з дощами та снігопадами. За словами синоптика Наталки Діденко, ще один циклон прийде на початку грудня, але він спричинить потепління.

Читайте також: Працюватимуть цілодобово (фото)


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: