Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як у Славутичі отримати висновок для подальшого отримання статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

Як у Славутичі отримати висновок для подальшого отримання статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів фото

Славутицький міський центр соціальних служб інформує:

ПРИЙОМ ЗАЯВ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ВИСНОВКУ (для подальшого оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів)

Заяви приймаються в приміщенні Славутського міського центру соціальних служб, розташованому на другому поверсі, щосереди з 15:00 до 17:00.

Попередній запис не обов'язковий.

Телефони для отримання додаткової інформації: (04579) 3-01-80 або 0993795817.

Зазначте, що цей прийом заяв для отримання висновку спрямований на надання статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Як славутичанам подати заяву щодо встановлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів?

Для подання заяви щодо встановлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, просимо Вас звертатися до Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

При собі мати:
1. свідоцтво про народження дитини або іншого документа, що посвідчує особу дитини;
2. документ, що посвідчує особу заявника;
3. документ, що підтверджує повноваження законного представника дитини (у разі коли дитина постійно проживає/перебуває у закладі охорони здоров’я, закладі освіти або іншому дитячому закладі, - документа, що підтверджує факт перебування дитини в такому закладі) або родинні стосунки між дитиною та заявником;
4. довідка про взяття дитини на облік як внутрішньо переміщеної особи (у разі наявності);
5. паспорт громадянина України, виготовленого у формі книжечки (у разі наявності);
6. паспорт  громадянина України або паспорта громадянина України для виїзду за кордон у формі е-паспорта або е-паспорта для виїзду за кордон (у разі наявності);
7. витяг з реєстру територіальної громади;
8. висновок оцінки потреб сім’ї (особи) у соціальних послугах, підготовлений центром соціальних служб за формою, затвердженою Мінсоцполітики.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: