Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький ЗЗСО #1 пройшов відбір до міжнародного проєкту!

Славутицький ЗЗСО #1 пройшов відбір до міжнародного проєкту! фото

Вітаємо Славутицьку Славутицький ЗЗСО #1 із високим досягненням у відборі для участі у Міжнародному Проекті із сприяння розвитку молодіжного соціального підприємництва та практичних навичок управління кар'єрою в Україні, Молдові, Грузії та Вірменії, відомому як #StudBizEU.

Цей дворічний проект, який втілює українська освітня платформа School of ME, ставить за мету навчання молоді соціальному підприємництву. Головна його мета – створити культуру та практику запуску соціальних підприємств у навчальних закладах та поділитися цим досвідом з європейськими країнами.

Серед 15 вибраних закладів освіти в Україні знайшла своє місце і наша Школа №1. Колектив закладу вже з нетерпінням чекає на тренінгові сесії зі створення соціального шкільного підприємництва, а саме прибуткового бізнесу з соціальною метою.

Далі учасники проекту будуть змагатися за комплексну підтримку у створенні соціальних шкільних підприємств, яка включатиме супровід проєкту молодіжними центрами, додаткову навчальну програму для учнів, а також грантову підтримку.

Щиро вітаємо Славутицький ЗЗСО #1 та бажаємо успішної реалізації проекту! 

Нехай цей проект приносить вам нові знання та можливості.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: