Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перший у Славутичі клас безпеки для дітей!

Перший у Славутичі клас безпеки для дітей! фото

16 січня відбулося відкриття першого "Класу безпеки" в Славутицькій гімназії "КрОКус".

Цей клас, що є 77-м у Київській області та першим у місті, створений з метою забезпечення безпеки учнів під час війни.

Створення безпечних умов для навчання стало одним із головних пріоритетів держави в умовах війни. "Клас безпеки" – це всеукраїнський проєкт, який націлений на вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту.

В рамках проекту учні отримають знання про алгоритм дій у надзвичайних ситуаціях та навички надання домедичної допомоги. 

На презентацію "Класу безпеки" завітали представники міської влади, Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), Національної поліції, Червоного Хреста та інших служб. 

Маленькі учні гімназії з ентузіазмом ознайомилися з обладнанням кабінету безпеки. 

Діти демонстрували свої знання правил дорожнього руху та пожежної безпеки, весело збирали аптечку, співали, а також випробовували костюми рятувальників, пожежників та медиків.

Гості заходу проводили цікаві інтерактивні вправи з дітьми та дарували подарунки. На подвір'ї малеча з цікавістю роздивляла спеціальну техніку ДСНС і Червоного Хреста. Як для дітей, так і для дорослих, це був новий досвід, який приносив задоволення та наповнював позитивною енергією.

Функціонування "Класу безпеки" буде активно впроваджуватися у виховний та навчальний процес закладів освіти міста.

Ця ініціатива стала можливою завдяки участі Славутицької гімназії "КрОКус" у проєкті "Відновлення та безперервність освітнього процесу в громадах, які постраждали від окупації та бойових дій". 

Перший у Славутичі клас безпеки для дітей! фото №1
Перший у Славутичі клас безпеки для дітей! фото №2
Перший у Славутичі клас безпеки для дітей! фото №3
Перший у Славутичі клас безпеки для дітей! фото №4
Перший у Славутичі клас безпеки для дітей! фото №5
Перший у Славутичі клас безпеки для дітей! фото №6
Перший у Славутичі клас безпеки для дітей! фото №7
Перший у Славутичі клас безпеки для дітей! фото №8

Проєкт реалізується БО "Центр освітніх ініціатив" за підтримки ІСАР Єднання у межах ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства. Нам важлива підтримка американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку, що реалізується БО «Центр освітніх ініціатив» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Фото: Управління освіти і науки Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: