Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чорний день для Славутича: Загинув Герой Сергій Рожок

Чорний день для Славутича: Загинув Герой Сергій Рожок фото

Славутицька міська рада повідомляє: 

Захищаючи Батьківщину від російських окупантів, загинув український футболіст, славутичанин, Сергій Рожок.

Пам’яті Сергія Рожка (25.04.1985 – 23.01.2024)

Сергій народився у селищі Ріпки на Чернігівщині. Дитинство та шкільні роки пройшли у Славутичі, де й почав займатися футболом у ДЮФК «Каскад». Був вихованцем ФК «Славутич», а з 14 років – ФК «Динамо». Колишній півзахисник «Таврії», «Закарпаття», Київського «ЦСКА», ФК «Харків», «Десни», «Оболоні», «Кривбасу», «Чорноморцю», «Зірки», а також юнацьких та молодіжної збірних.

У межах чемпіонату України провів 63 матчі, в яких забив три голи. У Першій лізі зіграв 105 матчів, забив 10 голів та зробив один асист. Останній футбольний трофей Сергія – Кубок Валерія Залужного.

Після повномасштабного вторгнення, як справжній патріот, Сергій Рожок вступив до лав ЗСУ. Солдат збройних сил України з бойовим позивним «Футбол» служив на сході країни. Загинув 23 січня о 12:50, під час артилерійсько-мінометного обстрілу,  поблизу села Діброва Сєвєродонецького району Луганської області. Поховають Героя у Києві.

Низький уклін матері Валентині Петрівні та батьку Володимиру Івановичу. Щирі співчуття дружині Олені та сину Олексію.

Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football також висловила свої співчуття:

На війні проти росії загинув вихованець ФК «Славутич» і «Динамо», колишній півзахисник «Таврії», «Закарпаття», київського «ЦСКА», ФК «Харків», «Десни», «Оболоні», «Кривбасу», «Чорноморцю», «Зірки», а також юнацьких та молодіжної збірних України Сергій Рожок.
Сергію було 38 років.
Від імені Української асоціації футболу і всієї футбольної спільноти висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Сергія...
Слава Герою! Вічна пам'ять...

Вічна пам’ять та слава Герою!

Фото: www.rbc.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: