Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Гарні новини від волейбольної школи Славутича: Історія про важливість підтримки та силу слова. Гра продовжується!

Гарні новини від волейбольної школи Славутича: Історія про важливість підтримки та силу слова. Гра продовжується! фото

Нещодавно редакція каналу "Славутич Інфо", в рамках нової рубрики "Нові Славутичани", яка присвячена людям, що приїхали до нашого міста, зробила репортаж про Анатолія.

Він є волейболістом, тренером та засновником волейбольної школи в Славутичі.

Без перебільшення можна сказати, що саме завдяки Анатолію цей вид спорту повернувся до нашого міста.

Після публікації репортажу Анатолій зв'язався з редакцією і попросив провести ще одну зустріч. Він хотів поділитися свіжими новинами та розповісти, як саме ця стаття допомогла йому.

Анатолій розповів, що завдяки нашій публікації у волейбольній школі "Славутич" з'явився спонсор. Виявилось, що це його друг із Львівської області, директор заправки "Stels". Спонсор запропонував купити нові м'ячі для школи, але це ще не всі гарні новини!

- Дякуючи вашій статті про нас, мені написав спонсор, який запропонував купити нам м'ячі. Це мій друг, який проживає Львівській області, він директор заправки, "Stels". Але це не всі гарні новини, на нас звернули увагу і почали більше допомагати місцеві організації. Зараз наші дівчатка їдуть на змагання. - розповідає Анатолій.

У попередній статті, Анатолій розповідав, що юні волейболісти дуже хочуть приймати участь у змаганнях, але через велику вартість транспорту та інших організаційних витрат, школа поки не має можливості приймати участь у волейбольних турнірах.

- Їдемо на першість області! - радісно розповідає Анатолій, - Нам дуже допомогли з автобусом. Уляна Єрастова, начальник відділу молоді та спорту організувала нам безкоштовну поїздку, за що ми їй дуже вдячні!

А де будуть змагання? 

- Місто Ірпінь це буде турнір, наші дівчата проведуть по три гри. Ми будемо змагатись з командами які звісно більш досвідчені, вони тренуються вже по три роки, а наші дівчатка тільки пів року. Але потрібні змагання. Це досвід, це адреналін, це дуже стимулює займатись більше та йти до Перемог!

Велику вдячність тренер висловлює Ігору Миколайовичу Пономарю, який надіслав нашим славутицьким волейболістам м'ячі. Навзаєм, Анатолій разом з дітьми в знак подяки відправили спонсору брендовану футболку волейбольної школи Славутич.

До речі, на футболку додали і наш логотип - Slavutich-Info, за що ми дуже вдячні дітям та тренеру.

А скажіть, може після статті більше дітей стало ходити?

- Ідуть і ідуть діти! вигукує Анатолій, - Господи! Я звісно нікому не відмовляю, але ж вони йдуть і йдуть, багато дівчат записалось, додалось і хлопців. Діти дізнались про нашу школу і хочуть займатись, це дуже радує. Я вже почав думати що мені потрібен помічник, або колега - тренер який би  почав би працювати зі мною. 

Тож якщо ви бачите у собі потенціал та хочете розвивати волейбольний спорт та школу у Славутичі, Анатолій запрошує Вас працювати разом!

Дівчата з школи поділилися своїми враженнями. Поліна, Саша та Вікторія розповіли, що люблять займатися волейболом, отримують задоволення від тренувань і радіють можливості брати участь у змаганнях.

Поліна, Саша та Вікторія

Поліна: 

Займаюсь тут з жовтня, мені дуже подобається. Мені дванадцять років і з жовтня місяця займаюся. І вже скоро ми їдемо на перші змагання!

Що саме подобається, не втомлюєтесь?

- Мені подобається це все, звісно трохи втомлююся, але це приносить задоволення.

Саша Рибченко: 

- Я займаюсь з грудня. Мені 14 років, Мені все дуже подобається. У нас дуже гарний колектив, усі дівчата дуже добре займаються. Ми дуже багато працюємо, тренуємось, але не дуже стомлюємось. 

Кобзар Вікторія

- Я займаюся десь з травня, але наш колектив сформувався на початку осені, і у нас вже був досвід у Луцьку на другому етапі змагань чемпіонату України серед дівчат 2008 року. Взагалі мені дуже подобається займатися з нашим тренером і нашим колективом. Це приносить задоволення.

Завершуючи розповідь про Анатолія та волейбольну школу у Славутичі, можна сказати, що його пристрасть до спорту та невтомна праця справжнього патріота міста зробили свою справу. Він не тільки відновив волейбол у нашому місті, але й залучив у цей спорт багато нових талантів.

Дякуємо відділу молоді та спорту міста за підтримку школи, дякуємо спонсору та закликаємо вас підтримувати та розвивати спорт у нашому місті!

Дивіться відео:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: