Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Підтримка Героїв: Тренінги та консультації для захисників у Чернігівській лікарні

Підтримка Героїв: Тренінги та консультації для захисників у Чернігівській лікарні фото

Соціально-психологічний центр м. Славутич відзначився ініціативою, спрямованою на підтримку та відновлення психологічного стану захисників, які отримують лікування в Чернігівській обласній психоневрологічній лікарні. Фахівці центру, зокрема провідний фахівець із соціальної роботи Тетяна Сергієнко та практичний психолог Ольга Мельник, організували серію тренінгових занять, спрямованих на активізацію особистісних ресурсів, відновлення та регуляцію психоемоційних станів.

Заняття відбулися у медичному закладі, де вони надавали військовим інструменти для розвитку навичок подолання негативних переживань та використання власної енергії для продуктивної життєдіяльності. Тренінгові сесії сприяли розвитку учасників і надали їм можливість дізнатися, як ефективно поповнювати внутрішні ресурси.

У додаток до психологічної підтримки, юрисконсульт Центру Наталя Блашкун надавала індивідуальні консультації з юридичних питань за запитом учасників бойових дій. Завершивши зустріч, бійці отримали можливість розслабитися, насолодитися смаколиками та чаєм, створивши приємну атмосферу під час зустрічі.

Соціально-психологічний центр м. Славутич продовжує свою цікаву та корисну роботу на благо Захисників і Захисниць! 🇺🇦

В середині березня-місяця працівники Соціально-психологічного центру м. Славутич планують знову відвідати військових, які перебувають на лікуванні, якщо ви маєте бажання передати захисникам смачні подарунки або підтримати особисто, телефонуйте 2 94 21 або приходьте до СПЦ Славутич. 

Фото: Facebook: Соціально-психологічний центр м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: