Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нова ініціатива від ЗБІЦ: Що Кажуть Нові Славутичани?

Нова ініціатива від ЗБІЦ: Що Кажуть Нові Славутичани? фото

Славутицька централізована бібліотечна система впроваджує новий спосіб взаємодії з містянами! У їхньому стрімкому розвитку виникла цікава ініціатива - відкрити рубрику «#Post_Scriptum(P.S.).... для проведення невеличких опитувань серед учасників та гостей заходів.

У бібліотеці вірять у важливість думки кожного, і саме тому запрошують всіх приєднатися до участі в опитуваннях. Можливо, саме ваші інтереси стануть об'єктом обговорення, а ви, в свою чергу, зможете приєднатися до інших заходів.

Вони гарантують, що ваш внесок зробить ЗБІЦ ще цікавішим, креативнішим та комфортнішим для всіх відвідувачів.

Та тепер, розпочавши цю нову ініціативу, давайте зазирнемо на кілька подій минулого місяця. 28 лютого 2024 року в ЗБІЦ в рамках проєкту «Славутич – це МИ!» , відбулася захоплююча зустріч під назвою «Нові славутичани: війна і людські долі». Це були люди, які вирішили шукати захист в інших куточках України через воєнні події.

А щоб ви могли відчути атмосферу заходу, ми запрошуємо вас переглянути враження від учасниці заходу - Віри Федорівни Короткової. Її розповідь про зустріч, на якій вона стала однією з головних героїнь, у відео:

Фото, відео: Facebook: Славутицька централізована бібліотечна система

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: