Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розкриття талантів вчителів: Навчання з LEGO в Славутицькій гімназії

Розкриття талантів вчителів: Навчання з LEGO в Славутицькій гімназії фото

02 березня 2024 року в Славутицькій гімназії "КрОКус" відбулося навчання учителів початкових класів закладів освіти міста за програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» у рамках підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO та підвищення методичної компетентності вчителів початкових класів на прикладах діяльнісної взаємодії учасників заходу.

Завдання тренінгу – продемонструвати учасникам ефективність діяльнісного навчання з LEGO для розвитку ключових компетентностей, наскрізних умінь учнів, креативності та активізації рухової активності учнів початкових класів та з’ясувати питання щодо впливу гри на сфери розвитку дитини.

Учителі працювали з Тетяною Ткач, регіональним тренером, яка продемонструвала на практиці партнерську роль педагога-дизайнера освітнього процесу, як вибудовувати взаємодію з дітьми відповідно до їхніх інтересів і потреб з урахуванням освітнього контексту.

Учасники тренінгу пригадали складові ранкового кола та методику його проведення, способи обʼєднання в команди, взяли активну участь у виконанні практичних вправ, узагальненні понять, створенні дизайну інтегрованого уроку, мандрували картою України із застосуванням цеглинок наборів LEGO тощо.

Навчання пройшло у теплій, дружній атмосфері. Педагоги генерували креативні ідеї, приймали нестандартні рішення, активно включалися у роботу, фантазували, креативно та творчо підходили до виконання поставлених завдань, щиро ділилися досвідом, що сприяло підвищенню фахового рівня та професійної майстерності учасників тренінгу.

Учасники навчання отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Розкриття талантів вчителів: Навчання з LEGO в Славутицькій гімназії фото №1
Розкриття талантів вчителів: Навчання з LEGO в Славутицькій гімназії фото №2
Розкриття талантів вчителів: Навчання з LEGO в Славутицькій гімназії фото №3
Розкриття талантів вчителів: Навчання з LEGO в Славутицькій гімназії фото №4
Розкриття талантів вчителів: Навчання з LEGO в Славутицькій гімназії фото №5
Розкриття талантів вчителів: Навчання з LEGO в Славутицькій гімназії фото №6

Фото: Управління освіти і науки Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: