Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Досягнення волейбольного Славутича: Перші змагання та нагороди - Вітаємо наших спортсменів!

Досягнення волейбольного Славутича: Перші змагання та нагороди - Вітаємо наших спортсменів! фото

Участь у спортивних змаганнях завжди наповнює спортсменів емоціями та хвилюванням, та коли ці змагання перші, радість та враження стають подвійно приємними. Дівчата волейбольної команди Славутича, які лише розпочали свій спортивний шлях, 9 березня приймали участь у турнірі в місті Ірпінь. 

Під час цього заходу вони не лише виявили свою високу спортивну майстерність, але й отримали нагороди та призи, позначивши своїм виступом перший великий успіх в історії волейбольної школи «Славутич».

Турнір пройшов в теплій весняній атмосфері, а  тренер команди Анатолій поділився своїми враженнями в інтерв'ю для нашого видання.

- Це була першість області. Дівчата (з 2011 р.н) тільки навчаються  і вперше представили волейбольну школу Славутича на такому рівні. Турнір був приурочений до 8 березня. Участь брали чотири команди - дві з Ірпеня та Калинівка з Броварського району. - розповідає Анатолій

- Які ваші враження від турніру?

- Дівчата з інших команд займаються волейболом вже три роки, ми серед них зовсім новачки, але нам вдалося перемогти у Калинівки та грати з другою командою з Ірпеня, але нажаль ми посіли третє місце у турнірі, як мені здається, через сумнівні рішення суддів.

Але не дивлячись ні на що, це великий успіх, оскільки це дозволило нашій команді отримати бали на першість області серед тринадцяти команд. Із тринадцяти команд ми зайняли шосте місце - це вражаючий результат.  

Тренер розповів, що наших дівчат помітили і навіть запросили на огляд до спортивного інтернату, щоб продовжувати професійне навчання. 

Є звісно й певні труднощі через вартість автобуса. Поїхати на ці змагання вдалось завдяки Ульяні Єрастовій (начальник відділу молоді та спорту у Славутичі), яка допомогла зі сплатою транспорту для наших спортсменок. 

Анатолій зазначив, що запрошує на роботу тренера, чоловіка або жінку від 25 років, який би підтримав волейболістів та мав змогу допомагати у розвитку школи та їздити з дітьми на подібні змагання. 

Славутицька волейбольна команда вразила своїми досягненнями та високим рівнем гри на турнірі в Ірпені. Цей успіх став лише початком для команди, яка прагне до нових вершин у світі волейболу. Зазначимо, що це перші великі змагання для волейбольної школи Славутича, і перемога в них стала вагомим кроком на шляху до слави та визнання в спортивному світі.

Надзвичайно горді та вражені виступом наших спортсменок, ми очікуємо на нові досягнення та перемоги в майбутньому.

Нехай цей турнір стане лише однією із багатьох перемог у великому спортивному шляху волейбольної школи Славутича.

Досягнення волейбольного Славутича: Перші змагання та нагороди - Вітаємо наших спортсменів! фото №1
Досягнення волейбольного Славутича: Перші змагання та нагороди - Вітаємо наших спортсменів! фото №2
Досягнення волейбольного Славутича: Перші змагання та нагороди - Вітаємо наших спортсменів! фото №3
Досягнення волейбольного Славутича: Перші змагання та нагороди - Вітаємо наших спортсменів! фото №4
Досягнення волейбольного Славутича: Перші змагання та нагороди - Вітаємо наших спортсменів! фото №5

Фото з особистого архіву тренера Анатолія

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: